Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 06. říj 2014 18:29 #11571

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Unihoc10: Vojta je prostě klasik.... jako toho nemůžu nemít rád. Prostě je stejnej, jako před 20 lety.. (s20) (s16)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 06. říj 2014 18:23 #11570

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Vím,že toto sem nepatří,ale po shlédnutí tohoto záznamu se divím,že to vůbec Jules Bianchi,pilot F1,přežil.To byla šlupka až to otočilo ten jeřáb.Julesi držím Ti pěsti ať se z toho dostaneš. (s20)

video.gazzetta.it/...
HC VERVA

Hlavní diskuze 06. říj 2014 17:55 #11569

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Co se týká zákroku na Majdyho, tak ten jsem viděl jen včera běham zápasu. Viděl jsem naskočení a jak šli ruce od těla, proto jsem to hodnotil, jako faul. Je možné, že při dalším shlédnutí, bych řekl, že to tak nebylo Ale další opakovačku jsem neviděl, tak tento zákrok je pro mne stále faul, tím jak si ten hráč na Majdyho naskočil. No jedna zákeřnost tam od nich byla. Nevím, jestli si toho někdo všimnul zřejmě asi ne. Ale ve třetí třetině, tuším, že to bylo ke konci. Tam byl jeden takový nepříjemný atak na Geryho. Snažil se projít kolem manťáku, dostal se na kolena v tom dostal od jednoho olomoučáka hokejkou do hlavy a během pádu dostal další hokejkou, která čuměla od nich ze střídačky, tuším, ž to byl Vyrůbalík, který měl tu hokejku opravdu hodně daleko za mantinelem, proto jsem psal o zákeřnostech
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 06. říj 2014 17:51 #11568

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
pavelpe: já bych řek, že to bylo vzájemný, ale píchnutí (i když si myslim, že slabounký) tam bylo...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 06. říj 2014 17:20 #11567

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Honza: Ale jo, v tom máš absolutně pravdu, ty zákroky byly stejné, ale Holý s DK prostě měří tresty podle jména a ne podle zákroků. Bohužel si vedení Svazu a ELH musí už jednou stanovit, jakým způsobem chtějí pokračovat. Buď budeme preferovat balet a nebo mezinárodní hokej. Tvrdost prostě k hokeji patří a pokud budeme tohle trestat v lize, pak se budou strašně kluci z ELH divit, že na mezinárodní scéně dostanou nařezáno. Mluvím o tvrdosti, ne o tom, co provádí Duda. Já jsem taky frustrovanej z toho, že se nám rozpadly první tři lajny, ale u Jury i Robina se podle mého názoru o faul nejednalo.
Já si nemyslím, že by Olmík hrál nějak zákeřně, tvrdě jo, ale ono to vyplývá z toho jejich kádru. Tu menší hokejovost vynahrazují bojovností a srdíčkem. To je mi daleko sympatičtější než ty přeplácené sračky od vedle, které sestřelil právě Olmík do 1.ligy a za to jim patří mé sympatie.
Mimo to, všiml jste si někdo, jak Jura provokoval Cibáka před tou jeho desítkou?
#JFP64

Hlavní diskuze 06. říj 2014 17:04 #11566

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 06. říj 2014 16:52 #11565

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak jsem si pustil zákrok na Robina, včera jsem ho neviděl. A také bych řekl, že to nebyl faul. Ale ještě k tomu něco přidám nebo resp. přirovnám. Když vezmu zákrok Trávy na Žizku, hráč v držen pukuí a věděl o něm a šel čelem a dostal za to 5 zápasů stopku. Tady šel Skrbek do Robina ze strany, který byl v držení puku u mantinelu a nevěděl o něm. Faul to zřejmě nebyl, tvrdá důrazná hra. Ale, když porovnám tyto dva zákroky, tak by potom měl Skrbek také dostat od DK nějak dodatečný bonus, když velký pán DéKá měří všem stejně. Ale nedělám si iluze, že by Skrbek dostal něco navíc...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 06. říj 2014 15:50 #11564

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Doplněny statistiky po 8.kole . Viz. odkaz vparvo nahoře nebo facebook .
Litvínov

Hlavní diskuze 06. říj 2014 15:05 #11563

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Asi je to rozbitý (s2) Že to smetou ze stolu,s tím počítám,ono platí trestat tvrdě,ale jen recidivisty (s11)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:26 #11562

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Proč na mě nemrká tvoje S3- (s3)...?? (s4) ... No můžou to sundat ze stolu,ne??

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:21 #11561

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Bude muset,podali jsme podnět (s3) I když si nedělám iluze o tom,jaký verdikt bude (s11)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:15 #11560

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: No právě...Proto to máme za 5,viďte pane Kájo Holý a spol...?
nechci fňukat,ale tohle asi DK řešit nebude,ne?

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:12 #11559

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Přesně tak,jen s tím rozdílem,že Tráva najížděl čelem (s3)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:04 #11558

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Dost podobný s Trávou,ne?

Hlavní diskuze 06. říj 2014 11:58 #11557

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak jsem koukal,že jsme podali podnět k DK ohledně zákroku na Robina,já si to pouštěl několikrát,loket tam nebyl,bylo to ramenem,ale je pravda,že Robin o něm vůbec nevěděl a Skrbek byl dost rozjetý a asi se to dalo klasifikovat jako vražení na hrazení při hře.Jsem zvědav,jak se k tomu postaví DK,protože úder na hlavu to byl,i když asi ne s úmyslem zranit,ale to ví jen sám hráč. (s3)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 10:50 #11556

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
fanouš: Moje řeč.. jsem rád, že je jinde

Hlavní diskuze 06. říj 2014 10:46 #11555

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Přispěju názorem na duo Střítecký-Kubát...
-To že tady není Střítecký mě vůbec,vůbec nevadí...Za roky co tady byl mě nepřesvědčil,že je to AŽ TAK VELKEJ HRÁČ,za kterýho on sám sebe má...A navíc v kabině mistr,nikdy u sebe neviděl chybu,když mu něco bylo vyčítáno,měl to v (s26) .Neměl jsem ho vůbec rád.My sami tady vychovali spoustu beků,kteří by hráli minimálně to,co on,ale za úplně jiný cucky...Nechybí mi tady ani za mák...Karlík v minulosti super ruce,super dopředu,nic moc dozadu.Mě osobně moc překvapil,jal letost je z něj úplně jinej hráč.Nefauluje,dobře do přesilovky,dopředu pořád stejně dobře,dozadu o 100% lepší-prostě paráda ho tady mít...hawgh

Hlavní diskuze 06. říj 2014 09:46 #11554

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
lubbec: Nemohu jinak než souhlasit ,,bylo moc fajn že se hráči přišli podělit o radost z vítězství s fanoušky.Upřimně mně dost překvapila přítomnost Kyslíka ale je vidět že vedení i hráči konečně pochopili a cítí podporu nás fanoušků kteří je podporují nejen doma ale čím dál častěji a v hojnějším počtu na cizích hřištích což podle mne potěší a povzbudí dvojnásob.

Hlavní diskuze 06. říj 2014 08:02 #11553

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: Já si s Tebou dovolím nesouhlasit - když odtud Karel odcházel, byl výborný do přesilovky a do útoku. V určitých chvílích mu ale chybělo trochu té pokory a soudnosti. Rozumím tomu, že si chtěl vydělat, ale na druhou stranu se podívej na to, kolik měl dřív trestných minut a kolik jich má dnes. Nebyl zápas, aby neměl kiksy dozadu. Já jsem přesvědčen, že je nyní v lepší kondici a že si daleko lépe plní povinnosti beka - jeho ofenzivní schopnosti jsou přidanou hodnotou. Podobná situace je u Stříteského. On měl vzrůstající výkonnost, ale zdaleka to nebyl nějaký super obránce. To že měl hodně prostoru bylo dáno mladou nezkušenou obranou v loňském ročníku. To že jeho čísla byla lepší, bylo z velké části dáno skvělou hrou Jirky Zemana, který často hasil jeho neskutečné kiksy na modré čáře. Včera byl u dalších dvou gólů Boleslavi. Po devíti zápasech základní části má už -10 bodů a pokud vezmu jeho činnost, byl na ledě u 15(!) gólů, tedy téměř poloviny všech, co M.Boleslav inkasovala. To že byl jednou pozván do přípravy repre pro mě není známka kvality. Pavlík, Pavelka, Sklenička nebo Chaloupka jsou více než rovnocennou náhradou. Dokonce jsem přesvědčen, že i mladý Baranek je schopen ho nahradit, pokud bude vedle zkušeného beka.
A to, že se tu odepisují hráči po pár nevydařených zápasech je bohužel smutná skutečnost. Když si vzpomenu, kolik kotroverzních reakcí jsem tu na svoje příspěvky měl, když jsem vloni obhajoval Martynka, Pavlíka či Piroše. A teď Rosťu všichni vynášejí do nebes. Jenže on byl jeden z mála, který hrál vloni stejně jako letos - jen mu to nepadalo do branky, ale komu vloni jo, že?
#JFP64

Hlavní diskuze 06. říj 2014 07:41 #11552

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Duchy: Také jsem rád, že se občas shodnem.
#JFP64

Moderátoři: veverka