Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:28 #6117

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Za vcerejsek jeste jednou palec nahoru... Jak hracum, tak fanouskum... V takove atmosfere jsem jeste na hokeji nebyl a byla to opravdu parada... Jen je skoda, ze kluci takove vykony nepredvadeli na venkovnich kluzistich i jindy... Bohuzel ta letosni sezona byla neuspesna. Az na PAvlika se nepodarilo zabudovat do tymu zadne nove mlade hrace. Tohle se musi zmenit. ZAcit stavet na mladych odchovancich, to je cesta Litvinova. Mozna to bude stat 2-3 dalsi sezony bidnych vysledku, ale pak by se z toho dalo tezit. Luky a Viktor letos obrovsky propadak, pokud hledat duvody neuspechu, vidim je prave tady. Co bude s Francikem? Uprimne mu preji lepsi tym. Ten kluk ma na to hrat NHL. Rusko bych mu nedoporucil, ale bylo by zase dobre pro klubovou kasu. Ted je to na Kyslikovi, aby zacal delat na zmenach. Tesim se na nove tvare ve zlutocernem dresu. V zari opet na znackach (s22) (s32)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:26 #6116

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
kolatyr: Ahoj Pepo a to vás Kladno ještě čeká dvakrát v turnaji 4 a pak ještě čtyřikrát v baráži, to se máš na co těšit...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:15 #6115

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Letošní turnaj 4 můžou klidně zrušit. Aspoň by se ušetřili peníze... (s25)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:06 #6114

• kolatyr
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Pěknej hokej se smutným koncem. Škoda. Nájezdy je loterie. Paradox je, že v drtivé většině se na nájezdy věřilo Vervě. Vaši fanoušci byli velmi slyšet a bylo od slávistických fér, že vás nechali halekat. Škoda, že jste to nedali. A stačilo porazit mnou nenáviděné Kladno, které Chomutov jednoznačně přehrál. Tak aspoň pěkný víkend.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 08:34 #6113

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Máme tu den poté. Venku je tak krásně, ale to je tak asi všechno. Ve vnitř je prázdno po spadnutí do turnaje 4. Takkový konec sezony budu ještě chvíli rozdýchávat a nějak porád nenacházím vhodných slov a mám to taky jak Veverka. Říká se ráno moudřejší večera, ale jak si to neplatí, to zklamání tam prostě je...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 08:32 #6112

• Philak
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Díky všem fanouškům, kteří včera fandili a vytvořili aspoň dle tv (zamrdaná práce) skvělý černožlutý ostrov v šašce... hráčům za sezónu bohužel taky neděkuji... podle mě a myslete si o mě co chcete, nás zařízl laxní přístup k minimálně 50% utkání základní části a s tím se vzhledem k tomu, jak moc mám chezu v srdci smiřuju těžko... :-/
Drž se baru, nechytneš klíště...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 08:12 #6111

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak v 1. řadě bych chtěl pochválit především atmosféru, z naší i ze strany Sešívek paráda, nevím co mají všichni pořád s tím, že se nejvíc fandí v Brně, podle mě je Brno co se týče fandění někde v průměru celé ELH. Klukům, no, můžu jim poděkovat možná za tenhle zápas, ale jak tu někdo napsal, že děkuje za celou sezonu, tak to já teda rozhodně nemůžu. To jako mám poděkovat za 10 naprosto odevzdaných zápasů venku (kromě 3. třetiny v Liberci a ve Vítkách, nepočítám dnešek)? To asi nepůjde.
Nevím, ale moc jsem si přál, aby na nájezdy nedošlo. A po skončení v prodloužení už jsem v hloubi duše cítil porážku, nevěřil jsem že bychom ty nájezdy dali. Bohužel, prokoučovanej zápas, Luky s Vikym, furt ta stejná písnička, nejde jim to, oba dali snad jeden nájezd z 10 ale furt budou jezdit oni. A neříkejte mi nikdo, že si CELÝ zbytek týmu na nájezdy nevěří. A mimochodem, Růža vždycky říká, že kromě Jardy Jágra se nikdy hráče neptá, jestli pojede nájezd nebo ne, prostě ho tam pošle ikdyby ten hráč brečel že nechce. Takhle by to mělo fungovat i u nás.
Jinak Francík, jestli tímhle zápasem Růžu neoslovil o šanci v nároďáku, tak fakt nevim... Tenhle kluk patří do TOP 5 nejlepších českých brankářů v součastnosti, možná do TOP 3.
Bohužel, jak jsem již napsal, po sezoně bych už ho prodal. Pokud se nemýlím, ještě má stálou 3letou smlouvu, to by byl asi slušnej balík, pak nakoupit nějaké slušné playery, v bráně by mohl klidně chytat Horák. Mimo to, ten kluk už prostě musí jít za lepším. Tady by se asi jen zakopal.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 08:11 #6110

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Postup do předkola nám opravdu nesebrala včerejší prohra. To už byla jen tečka. Včerejší výkon byl naopak jeden z nejlepších, který jsem letos viděl. Bohužel, vyhořeli opět díky totální střelecké impotenci....
Ku*va to zklamání je fakt velký, fakt jsem věřil, že postoupíme... jsem si říkal, že ráno mi bude o něco líp... prd a šišky.. (s19) (s19)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 07:52 #6109

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
Unihoc10: 100% souhlas se vším co jsi napsal, mně se ten zápas líbil,ano byly tam slabší místa ,ano byly tam chyby ale byla tam vidět taky obrovská bojovnost a snaha to urvat ,nájezdy....no asi měli jet jiní hráči ale to už nezměníš ,je fakt že ten postup se proje.al úplně někde jinde ...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 01:07 #6108

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Unihoc10: Marťas,to si zvládl nějak rychle zapít ne?Oni už zavírali co? (s2) (s2) (s2)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 01:05 #6107

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
p.reichl: Naprosto souhlasím (s16)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 01:00 #6106

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Tak už jsem taky doma, musel jsem to ještě řádně zapít. Je mi moc líto těch kluků, zejména pak Růči s Gumou, pro které to byla možná poslední šance, nicméně budu doufat, že minimálně Růča tu sezónu ještě dá. Dneska mám pro ty kluky jenom slova chvály, ano nepovedlo se to, ale ti kluci jezdili a ždímali ze sebe maximum, bohužel to se někdy tak stává, že nevyhraje ten lepší, ale šťastnější. Pokud se má prohrát, tak po takovém výkonu. To předkolo nám neuteklo v tomto zápase, ale například v zápasech s Kladnem, pokud by kluci zahráli jako dnes, tak si Kladno odvezlo bura a bylo hotovo. Chtěl bych taky poděkovat všem fandům, že za těma klukama přijeli, takový počet našich jsem opravdu nečekal (s20) Holt každý rok nemůže byt posvícení, nezbývá než to zkusit zase za rok. A jediné moje přání je: Růčo chci tě vidět na ledě i příští sezónu, přeci se nebudeš loučit Play-outem (s7)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 00:54 #6105

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Chemik11:

Chemik11 napsal: Statistika penalt z této sezóny, pokud budu brát i trestná střílení během zápasu: celkem 14 úspěšných penalt ze 39 pokusů, celkem jelo 8 hráčů. Luky 2 góly z 9 pokusů, Viky 2 z 10, Hanzi 8 ze 12! Růča 1 ze 2. Martynek proměněné trestné střílení proti Spartě. Pak neúspěšné pokusy Trávy, Jányho a Majdyho (penalta v Chomutově).

Je to smutny, treneri fakt asi nemeli šajn o tom co se kolem nich delo (s8)
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 00:52 #6104

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Mogul71: jojo taky jsem trnul kdyz byl Guma na lede, ale jedno to vypichnuti hraci co byl uz v najezdu se mu povedlo. Jinak si ale myslim ze uz nastal cas povolat zpet Albiho, Guma mu muze delat NEhrajiciho asistenta. A pokud by se to nasim mega (s28) nelibilo, at tahnout (s26)
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 00:49 #6103

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
p.reichl: Tady pomalu žádný trenér,který nebyl od nás pohořel,my ten hokej hrajeme prostě jinak,jinak musím napsat při vší úctě ke gumovi,opravdu už by měl brusle pověsit na hřebík,měl tam moc kiksů,nebylo to ono a nikdy už to nebude ono,prostě věk nezastavíš,Růča potvrzuje tu vyjímku,je neskutečný,co on ve svém věku dokáže,jaký má přehled a rychlost,smekám před ním.Bohužel,takový talent se nerodí každý den ale jednou za 50 let (s20)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 00:46 #6102

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Statistika penalt z této sezóny, pokud budu brát i trestná střílení během zápasu: celkem 14 úspěšných penalt ze 39 pokusů, celkem jelo 8 hráčů. Luky 2 góly z 9 pokusů, Viky 2 z 10, Hanzi 8 ze 12! Růča 1 ze 2. Martynek proměněné trestné střílení proti Spartě. Pak neúspěšné pokusy Trávy, Jányho a Majdyho (penalta v Chomutově).

Hlavní diskuze 08. bře 2014 00:37 #6101

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Mogul71: Beru ze si Vanta s Lukym veri, v pohode na ne se nezlobim.. ale pokud trener nevidi kdo ma formu a v nejdulezitejsim zapase sezony to takhle posere, mel by odstoupit.
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 00:35 #6100

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
radim92: Neuděláme. Francíkovi bych repre móóóóc přál, on si to zaslouží... Vám všem "dálkovým" fandům klobou dolu a (s20) (s20) ...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 08. bře 2014 00:35 #6099

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
MTV123: Pak tu nemaj co delat.. diky za zvednuti tymu ze sracek, ale tenhle system ani neni pro Litvinov. Jestli ho chtej hrat dal, muzou cely muzstvo vymenit pac ty kluci nevi co chtej. Prumer vstrelenejch branek na dvouch budiz dukazem.
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 00:34 #6098

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
p.reichl: S tím Robinem máš pravdu,já osobně bych zkusil spíše Rosťu a Růču místo Lukyho a Viktora,ale jestli nechtěli,těžko k tomu něco říct (s1)

Moderátoři: veverka