Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 01. bře 2014 14:11 #5161

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Koukám , že Jágrovi chybí 1.gol do 700.golů v NHL . Dnes ho dávaj v TV . Že by se mu to dnes povedlo ?
Litvínov

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 01. bře 2014 14:08 #5160

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka:
Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.

Hlavní diskuze 01. bře 2014 13:48 #5159

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
marty69: Je úplně šumák, co si myslí pár pitomců na nějaký brněnský drbárně. Věřim, že většina lidí z Brna by s tímhle nesouhlasila a jsou rádi, že hokejová kultůra je jinde než ta fotbalová. Problém je, že tento rozpor obecně, podle mýho, nepůjde úplně vyřešit ve stylu "ty po mě kamenem, já po tobě chlebem".... Což mě mrzí, neb si myslím, že z těch konfrontací těžko vznikne v danej moment něco dobrýho. Bohužel, je mi jasné, že další tátové zřejmě příště velmi zváží, zda případě s sebou vezmou svoje ratolesti, a plně jejich myšlenky chápu. I když třeba zájezd do Libe na Slavii či do Pcí bych nepovažoval za rizikový.
Jenže jak dál? Já bych těm kurvám neustupoval... nikam to nevede, jak to jako ustupovat těm prašivejm arabům s mešitama a podobně. Je nutný se postavit za svoje lidi a tenhle ksindl nasměřovat tam, kam patří... To, že jsme slušný a neděláme bordel neznamená, že si necháme nasrat na hlavy. Ani náhodou... Jenže jak by třeba to dopadlo, když by např. Pumpu napadl nějakej hejsek z Brna? Roztrhne toho mrzáka v letu a pak ten šmejd půjde žalovat na fítzly a on bude mí trable.. soud atd.. A to je to, čeho se bojim... Ale tohle není otázka jen pro litvínovský fandy. Je to na širší diskuzi, zda lidi chtějí jezdit na výjezdy ven s tím, že budou očekávat napadení a okradení... nevim no.. myslím, že nechtějí.

Hlavní diskuze 01. bře 2014 13:38 #5158

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Doplněny statistiky po 49.kole . Viz. odkaz vpravo nahoře nebo facebook .
Mimochodem . Pokud nastoupí zítra Michal TRÁVNÍČEK , tak to bude jeho 716.zápas za LITVÍNOV . Což se vyrovná na celkovém prvnim místě Vojtěchu KUBINČÁKOVI .
Litvínov

Hlavní diskuze 01. bře 2014 13:37 #5157

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go

Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 01. bře 2014 13:26 #5156

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavní diskuze 01. bře 2014 13:14 #5155

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Měsíčku nebylo by jednodušší hodit odkaz než kopírovat každý příspěvek? (s2) Ušetřil by sis mnoho práce (s3)

.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 01. bře 2014 13:08 #5154

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Unihoc10: Teď je zase chvilku nepotkáme... Je to jejich forum podobně chytré jak to vnímám já nebo jsem jen zaujatý?
Každopádně zdravím všechny slušné fanoušky (s17)

Ale já už se těším na zítřek - možná už se bude lámat chleba - nakonec jdu na tresty domácích - snad budu mít málo práce a dokážeme potvrdit formu doma... Aspoň předkolo urvat, velké ambice stejně letos nejsou...jen nehrát turnaj 4
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 01. bře 2014 13:03 #5153

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Koukám brňákům došly argumenty, tak si našli nový téma, koupili jsme si pruhovaný (s2) Jinak je velmi úsměvné, jak to všichni a všude vždy odsuzují a stejně se to neustále, na těch samých místech opakuje. Když mě něco bude vadit, tak s tím přeci něco udělám, ti slušní jsou přeci v přesile, alespoň to tak vypadá, tak proč si nedokážou zjednat pořádek? Ono kecat a odsuzovat umí každý, ale něco s tim udělat, to už je něco jiného. Pamatujete za poslední roky u nás nějaký incident? Já vůbec, holt asi slušní cigáni (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 01. bře 2014 13:00 #5152

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
A prý nám včera přípískávali rozhodčí (s2) Poměr vyloučených 5:6 (z toho dva brňáci až v závěru, kdy už bylo o výsledku rozhodnuto, takže reálný počet vyloučených 3 brňáci a 6 našich) (s2)

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:49 #5151

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kladno 251 minut bez vstřeleného gólu, tak jsem zvědav, jak dlouho ta série bude pokračovat
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:46 #5150

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Jo to chápu, potom všem, co se stalo je chuť nulová... Bych na tom byl stejně...

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:34 #5149

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Honza: čau Honzi... jo bude, akorát jsem stáhnul fotky a odpoledne u kafe to spíchnu... Po pravdě, moc náladu po včerejšku nemám, ale udělám to

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:31 #5148

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Sice toho už bylo psáno hodně o včerejším mači, ale i tak bude nějaký report a nějaké to foto (s1) ???

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:25 #5147

• Hein
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
veverka: A nebo tak (s20)

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:22 #5146

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Hein: Já mám za to, že to nejsou radikální idioti, ale pouze idioti... Skuteční chuligáni si domluví bitku mezi sebou na poli. Nepřepadávají v temných zákoutích rodiče s dětmi. Tohle udělali chudáci, kteří si jen na hools hrajou, ale nemají na to koule a těm skutečným jsou tímto činem spíš k smíchu....

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:15 #5145

• Hein
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Honza: Televize je v tomto kontraproduktivní médium. Záměrem (tvým) je rozmáznout radikální idioty, jež jsou zastoupeni počtem mizivým, a televize z toho zpravidla udělá, že každý fanoušek = radikální idiot.

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:00 #5144

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Tak to tady pročítám a musím bohužel zkonstatovat, že ti co to udělali byli zřejmě duševně znevýhodněný. A k "náhradě", zkuste třeba o třetině vysvětlit situaci a pořešit "sbírku" třeba kasičkama u vchodu. Určitě bych tam taky něco hodil...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:00 #5143

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tu včerejší záležitost přes polici určitě nemá cenu řešit, protože by stejně nic nevyřešili a kluci z Němec by se kvůli tomu museli crcat do Brna, a to se jim jistě nechce. Ale určitě by nebylo na škodu tuhle situaci poslat do TV tomu plešatému Tomkovi, aby udělal reportáž i tomhle, jak se chovají nejlepší fanoušci v galaxii a čeho jsou také schopni... Tím neříkám, že všichni jsou takový hajzly a do jednoho pytle je taky házet nechci. Ale i těchto pár dutohlavců dělá vizitku těm nejlepším a mělo by se o tom vědět, aby si i fandové z jiných týmů dali pozor...

Hlavní diskuze 01. bře 2014 12:00 #5142

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Jelikož si rozhodně přeji, aby byla informována širší veřejnost, tak tento mail právě obdrželo vedení Komety i našeho klubu.
Na dalších krocích se dohodneme podle odpovědi.

Dobrý den vážení,

dovoluji si vám adresovat tento email jakožto předseda fanklubu litvínovských hokejových fanoušků Ropáci on Tour z.s.

Po včerejším extraligovém zápase v Brně došlo k napadení šesti litvínovských fanoušků, kteří na zápasy ven vyjíždějí pravidelně. Jedná se o naše přátele z nedalekého Seiffenu. K napadení došlo na placeném parkovišti nedaleko Kajot areny (viz. přiložený obrázek). Události se zabránit dalo jen velmi stěží, protože jsme nevypravovali organizovaný zájezd. Skutečnost je velmi nepříjemná zejména tím, že se jednalo o tři dospělé fandy, kteří sebou měli svoje tři děti. Obestoupila je skupina patnácti "fanoušků" Brna a snažila se děti okrást o vlajky. To se jim nakonec nepodařilo, ale přesto naši fandové přišli o tři šály (s portrétem P. Jánského, Nordböhmen a Ultras Litvínov), žlutočernou čepici a zejména ojedinělý originál retro dres Matěje Stříteského vydražený v aukci po prvním zápase proti Zlínu za 3.050,- Kč. Naši fandové se nakonec v pořádku dostali domů, o události neinformovali Policii ČR ("obávali" se jazykové bariéry).

Proč tedy píši tento mail? Jelikož se ke mě dostává více a více zpráv podobného ražení, cítím jisté znepokojení ohledně toho, jak se situace v některých městech v souvislosti s činností různorodých sportovních klubů radikalizuje. Věřím však, že situace Vám není lhostejná. Vyzývám Vás tedy, ať se od chování takových "fandů" veřejně distancujete a zároveň učiníte vstřícné gesto, kdy z Vašich zdrojů uhradíte veškeré materiální škody, které přepadení fandové utrpěli. A toto opětovně zveřejnit. Šrámy na lidských duších vyřešit nemůžeme, ale můžeme se jasně vymezit proti působení obdobných násilných skupin. Pokud tak neučiníte, bereme to jako tichý souhlas s konáním podobných živlů. Zároveň Vás vyzýváme, aby se Váš klub v součinnosti s fanklubem (byť chápeme, že útočníci se rekrutují z řad kmenu fandů fotbalu) obecně zabývali bezpečností hostujících fanoušků v okolí zimního stadionu. Nevěřím, že chcete čekat do doby, než z obdobných situací vzejdou zásadnější újmy než jen materiální.

S pozdravem Bc. Jan Ptáček
předseda RoT z.s.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Moderátoři: veverka