Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 06. bře 2014 12:09 #5828

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
veverka: Tak s tím souhlasím.Ono když ti někdo hodí "někam",ty to přesto dojedeš,vybojuješ a hledáš hráče kde by měl logicky být abys mu moh nahrát,ale vidíš,že v okruhu 100km nikdo z našich neni,tak to je pak těžký,protože jak nenahraješ hned tak máš do milisekundy na zádech batoh.Škoda,že nemá k sobě někoho,kdo by byl na stejný vlnový délce,tzn.že by to dal v podstatě na slepo do míst,kde spoluhráče tuší-předpokládá,že by zrovna tam moh bejt - a on tam bude.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 06. bře 2014 11:59 #5827

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Alexi: Kamil by k sobě potřeboval vhodnější spoluhráče. My takový plejery ale v mančaftu nemáme. To je dle mýho celý.

Hlavní diskuze 06. bře 2014 11:57 #5826

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Já vim, že s těma mýma řečma jsem jako Horst Fuchs z telešopingu (s2) , ale s poraženeckou náladou se podle mě nic vyhrát nedá... Musíme tomu věřit my a hlavně kluci. Jinak je to v (s26)

Hlavní diskuze 06. bře 2014 11:57 #5825

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
veverka: Hrát až od druhé půlku zápasu jako v úterý kdy prohráváme už 2-0 a dohánět to zvláštní. hrajeme hru na náhodu. Bojovali kromě prvního ještě Luke a Trává. Překvapuje mě Kamil,že mu to nejde. Když hrál ve světě byl hvězdou. at hrál ve Švédech ,finech nebo na kontinentu.
A dával tam i hodně golů a získával i bodíky do kanadského bodování.

Hlavní diskuze 06. bře 2014 11:53 #5824

• pavel98
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
veverka: (s16) (s16) (s16) (s16) Není co dodat.Howgh!!!

Hlavní diskuze 06. bře 2014 11:52 #5822

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Alexi: Když vyhrajeme, bude VH probíhat, řekl bych, normálně.
To, že trenéři byli poklidní mě taky přišlo poměrně zvláštní, ale tak když víš, že nemáš možnost už vyhrát za 3, nemá smysl se nervovat. Beru teď to, jak vypadali trenéři při timeoutu.. Víš, že rozhodne bohužel až poslední zápas... všechno nebo nic.
A já věřim, že v tomhle allinu nám přijde, přes všechny ukazatele co jsou proti nám, straight flush....

Hlavní diskuze 06. bře 2014 11:12 #5821

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
ptakulin: Nechci ti brát dobrou náladu a pokud odehrajeme první třetinu jako v úterý nebude pak o co hrát. Nenasazení a hra bez myšlenky a hlavně ti hráči nebojují.

Hlavní diskuze 06. bře 2014 11:08 #5820

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Fakt je cítit atmosféra playoff... Telefonáty od kamarádů, od médií, pocity nevolnosti střídající se s napětím, co bude...
Ať už jsme zítra na značkách...prosím (s32)
Měl jsem sen, že prohráváme po 1. třetině 6:1 - vzbudil jsem se orosenej, ale já tip na výsledek mám... Vyhrajeme na nájezdy v osmé sérii - promění náš kanonýr Robin.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 06. bře 2014 10:53 #5819

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
veverka: Přijde mě.že to táhne jen pár jedinců a ostatní na to kašlou. Ještě,že ve středu je valná hromada klubu. Mám dojem ,že to bude silné. Unipetrol už nechce klub táhnout sám na svých bedrech a rád se s dalšíma rozdělí. Mrzí mě i výkon trenérů jenž by měli hráčům promluvit do duše. V Ostravě mě přišel rulík poklidný a stejně tak i Hořava

Hlavní diskuze 06. bře 2014 10:47 #5818

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Alexi: Ahoj. Ano, byl nepěkný, stejně tak proti Kladnu a ani proti Varům to nebyla žádná hitparáda. Mám oči, vidím to.... Ale ti hráči chtějí, s tím s tebou nemůžu souhlasit, protože oni vědí, že musí. Což je zřejmě u některých hráčů ten problém. Jsou pod velkým tlakem a s tím se ne každý dokáže vyrovnat. Jsou to taky jen lidi, ne stroje.
Já ze svojí pozice udělám maximum možného, jak jsem psal.

Hlavní diskuze 06. bře 2014 10:37 #5817

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
veverka: Zdravím Tě. nemohu s Tebou příteli souhlasit. Hráči nechtějí postoupit do play off. Výkony jako předvádí na ledě jsou smutné. výkon v Ostravě byl půlku utkání hanebný.

Hlavní diskuze 06. bře 2014 10:08 #5816

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
nejlépe modlitebního

Hlavní diskuze 06. bře 2014 09:53 #5814

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Tak to by chtělo dát ty věci do nějakýho speciální KOŠÍKU .
Litvínov

Hlavní diskuze 06. bře 2014 09:50 #5813

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
ptakulin: No, ty bys měl... páč včera jsi tu smůlu donesl i na házenou. Tak snad jsme jim jí tam nechali (s2)

Hlavní diskuze 06. bře 2014 09:08 #5812

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Unihoc10: Já zítra jedu v tom nejcennějším, co mám...starej oprášenej, zašívanej dres z Europhean Trophy, co mi dal jako dárek kamarád.... I já to chci zítra udělat jinak.. (s32)
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 06. bře 2014 09:03 #5811

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Zejtra poprvé sundavám z ramínka vystavený dres Růči podepsaný hráči a jede do O2 zvláštní situace si vyžaduje zvláštní a jedinečné oblečení (s20)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 06. bře 2014 08:57 #5810

• hanss
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
ßkoda že budu v Berlínĕ ale budu poslouchat rádio a fandit u něj a verim že to kluci daj (s32) (s32) (s32) (s22)

Hlavní diskuze 06. bře 2014 08:45 #5809

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Zaznělo tady za poslední dny hodně kritiky na stranu hráčů, oprávněný a někdy dle mého trochu zcestný. Výsledky nejsou ideální, to víme úplně všichni a hráči a zodpovědní lidé v klubu především. Nebo si myslíte, že v klubu panuje pohoda, klídek, tabáček a spokojenost? Ani náhodou. Jenže je to sport a prostě někdy čím víc chceš, tím výsledek může být horší. Stejně tak je to v práci. Taky mívám dny, kdy po**ru, na co sáhnu... někdy to tak je. A ne, že bych se nesnažil, ale prostě to někdy nejde i kdybych dělal veletoče a na hlavě se točil.
Myslíte, že Luky nebo Viky je nadšenej z toho, že jim to letos fakt nelepí, že nechtějí dávat góly? Každej je chce dávat a oni samozřejmě taky. Jenže prostě jak to přestane lepit, sedí ti to v hlavě jako balvan. A bohužel se to nabaluje. Zkrátka letošní sezona asi nebude zrovna ideální. První lajna není v pohodě a ostatním to zrovna taky nejde, Rosťa je takovej palič, že i Vojta by mu snad mohl "závidět". Ale vidíš, že ten kluk se snaží, takže když opadnou emoce ze zápasu, nenadávám mu, protože sám jsem sportoval a vím, že ten kluk dle mýho, ze sebe vydává maximum. Proto Vás žádám o shovívavost a naopak semknutí k tomu, aby to zítra dopadlo v náš prospěch neb ten postup více než potřebujeme.
Proto chci apelovat na všechny, pojeďte zítra do Prahy fandit. Ale skutečně fandit, ne jenom koukat. To dle mýho nestačí. I když náš vliv na výsledek třeba není nijak zásadní, určitě to bude lepší, než když tam budeme jen sedět jako blumy. Pojďme se hecnout a vydat ze sebe to nejvíc, co můžeme, když to chceme i po klukách. Kašlete na to, že máte blbej hlas nebo že na Vás někdo možná bude divně čumět. A co? Ukousne Vás? Ne... Platím Vám nájem? Ne, Tak co je mu do toho, jak fandíte? Pojďte spojit síly a zkusme z naší strany fandit opravdu ze všech sil !! Když se to zítra nepovede, další možnost bude až v září (POUT nepočítám).
Proč tohle píšu, máme totiž pěkný stránky, máme písničky, pěkný forum atd... ale ve fandění máme velký rezervy, tak dokažme, že i v tomhle umíme se postavit jako jeden muž (nic ve zlým dámy) a vydat ze sebe to nejlepší.
Díky za pozornost

Hlavní diskuze 06. bře 2014 08:30 #5808

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Už jsem dneska nervózní ...vlastně už od včera...na házený jsem víc sledoval mobil a info k zájezdu a myšlenkama jsem byl v triku v O2 a hnal kluky dopředu. Mám jedno přání - aby celej kotel litvínovských hnal kluky dopředu, i když to nepůjde na ledě třeba podle naššich představ. Tak bychom si mohli po zápase ukázat znakovou řečí - (s20) (s20) (s20) jedeme dááál, protože nikdo z nás nebude moct mluvit... (s32) (s32) (s32)
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 05. bře 2014 22:33 #5801

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No počkej, jeli jsme do sparťanský arény na koncert a u zimáku bylo tak narváno, že jsme auto museli dát úplně někam daleko a pak jsme to auto málem nenašli :D

Moderátoři: veverka