Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:24 #10950

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Alexi: no bodejť...BÝT ti tam chybí,ale to neva... (s4)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:23 #10949

Avatar uživatele Lloyd_Pelletier
  • Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Áčko šlape, Most už konečně začíná pomalu vypadat jako farma, Ropáci na túře odvádějí skvělou práci, deník Sport nás velebí, sousedi nás pasují na titul, obecní blb na fóru dělá ty svoje češtinářský veletoče...zkrátka všechno je, jak má být. (Snad až na ty dorostence, kteří by mohli nahánět čtrnáctky spíš mimo led než při zápasech... ) Takovej idylickej podzim. Skoro až nuda. Ale taková jako příjemná nuda (s1)

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:23 #10948

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hansiiiz: Tam je všechno jinak...Prof.Hrbolek z Marečka se votáčí v hrobě... (s7)

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:23 #10947

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
fanouš: Legrace musí máš pravdu a člověk se musí i někdy zasmát. Smích je nejlepší na vše i na zlepšení nálady (s16)

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:20 #10946

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Alexi: Alexi,kamaráde,nenech se rozhodit... (s2) (s2) ...Sice ti hovno i já rozumím,ale vo to přece nejde...Hlavní je kázeň,protože tak je to správně,tak to má být...Dovolte mi odejít...Ten druhej pokus pak je lepší,fakt...Nenech se otrávit,piš dál,alspoň je (s26) ...čus

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:18 #10945

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Hansiiiz: Někdy se nepodaři a pokud to beru realně každej tu někdy dělá chybi. To by ani nebyl člověk snad. Když čtu jiný fora tak to není ani jiný.
Hlavní je ,aby si člověk pokecat a předat svá infa a obráceně zase ten druhej dalším.

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:15 #10944

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Alexi: Spíš jsem myslel, že je hrubě sestavená věta tak, že slova ve větě jsou na jiný pozici, než by měla být :-) Proto pak ta věta na první pohled vypadá, že nedává smysl. Ale spíš jsem se tě zastal v tom, že chápu, co tím vším chceš říct a to je důležitý (s1)

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:10 #10943

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Hansiiiz: Jo kdyby tam ty hrubky byly tak by se musely ukázat. Pokud myslíš ,že třeba chybí čarka za větou to někdy se podaří a nebo spiš i pc vede napat jí kousek až za slovem (s2)

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:08 #10942

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
veverka: Zdarec. To se mě jediné na tom článku v deníku sport nelíbilo. Jaké retro starých časů. a naopak co by za to Slavia dala,kdyby měla starej Eden. Jak je to strašný pocit být v O2 a hrát před poloprázdnou halou. Ještě jedna věc co se možná přešla nebo spiš jsem jsi všiml,že mezi legendy chybí jmena jako Keba, Petr Klíma, Kokrment a ještě dvojce Ivo Prorok a Jan Alinč (s7) Jo stálo by za přemyšlení někdy i klubu přidat další hráče do nich.

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:05 #10941

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Stery: Ale jo, máš pravdu, ty překlepy a hrubky jsou tam evidentní a často člověk musí luštit, ale význam a smysl toho, co nám chtěl sdělit, je myslím jasný.

Hlavní diskuze 25. zář 2014 15:01 #10940

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Stery: Myslím ,že ten kdo to pozorně přečte tak to docela chápu. A tak znova opakuji ty fakta, Mužstvo co vyhrálo poslední titul a ted je poslední je s velkou pravděpodobností financové z černých peněz. Jak uvedl časopis Týden v minulém čísle. Dostali od policie částku 100 melounů přes bílého koně a budou je muset vrátit. I proto jsou v tabulce poslední a jsou spjatí s aférou s českou exportní bankou kde je mluveno o částce 220 melounů. Tam jsou spojování ještě s Vaculíkem a kdo sleduje fotbal ví,že se jedná o pozemní stavby Jihlava.

Hlavní diskuze 25. zář 2014 14:55 #10939

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
veverka: Přesně tak, zlatej náš zimáček starej dobrej poctivej......Ano staré zimáky mají prostě hokejovou atmosféru a spousty hráčů otevřeně říká, že na těch starých stadionech se jim hraje mnohem lépe než v těch multi kulti plexi nevim co ještě arénách...
no v NHL už na to přišli a nebude to dlouho trvat všimne si toho i Král a budou dostávat výjimky kluby co nebudou splňovat alespoň 3000 míst ke stání!!! (s2) to bude prdel!!! (s2)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 25. zář 2014 14:19 #10937

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hansiiiz: Jde to číst mezi řádky, ale Alexi by se opravdu měl snažit psát trochu srozumitelněji. Často opravdu nechápu, co svým příspěvkem chce říct.

Hlavní diskuze 25. zář 2014 13:59 #10936

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Duchy: Tak asi jsi. Je potřeba číst mezi řádky a vidět, co tím chtěl Alexi říci. A 99% lidí to jistě vidí. Jen ty asi ne.

Hlavní diskuze 25. zář 2014 13:49 #10935

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Alexi: Asi jsem Mongol, ale nepobral jsem moc smysl toho cos psal....
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 25. zář 2014 13:30 #10934

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Unihoc10: Docela mi vadí, jak se kdejakej moula, co si myslí, že je novinář, opírá do našeho zimáku. Já vim, že není moderní, ale ku*va, tady se hraje hokej a ne ledajakej a nějakej ten pátek. Má to svého ducha, kterýho přesně začínají postrádat třeba Třinečáci, protože ta hyperultragigamoderní aréna je prostě na hokej k ho*nu. A my to zaplaťpánbu všechno máme. Máme zimu na zimáku, venku buřty dělaný na uhlí, máme velký sektory k stání, strmé tribuny jako už nikde jinde... Co by za to ostatní dali?? V Liberci na hokeji to spíš vypadá, jako na nějakým dětským dnu, prostě hokej tam je jako kulisa a já doufám, že tomuhle se ještě dlouho budeme schopní vyhnout... Prostě hokej na zimním stadionu.

Pepone11: Ale vzít jí zrovna na mač se Zlínem... (s15) (s2)

Hlavní diskuze 25. zář 2014 13:29 #10933

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
uz se tesim na patek.3 bodiky budou doma (s32)

Hlavní diskuze 25. zář 2014 12:57 #10932

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Pořád by nás někdo podceňoval, ale je to skoro ten samý tým, co před dvěma rokama porážel týmy, které měly hráče z NHL díky výluce a který skončil na 6. místě a prohrál s pozdějším mistrem 3:4 na zápasy a 3:4 v posledním zápase.

Hlavní diskuze 25. zář 2014 12:55 #10931

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Chemik11: Vybrals ten nejhorší příklad. Už i vrabci na střeše si štěbetají proč je ten tým momentálně poslední v tabulce. Jak napsal minulý týden i časopis Týden tak dostali peníze neoprávněně od policie přes bílého koně. Vše se šetři a budou to muset vrátit. To je i ten důvod plus k tomu ještě aféru s českou exportní bankou kde je dluh přes 200 melounů a tam jedou i s firmou Vaculík a spol. Ten kdo sleduje fotbal ví,že je o Jihlavu. K takovým bych se nerad rovnal (s2)

Hlavní diskuze 25. zář 2014 12:46 #10930

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kozlíku,Duchy,masoni tů,pavelpe,atd.Děkujeme (s20)
Kucí hodnocení hry moc po mě nechtějte,čumím furt z 80% jedním směrem...Ale něco málo:Most byl lepším týmem,hrál víc týmově a staří bardi byli na ledě znát.V obraně dobrý,líbí se mi Charousek,Hora.Pokud se ale někdo dívá na Kousyho a čeká,že zabojuje vo Á,tak včera to rozhodně neudělal...Jede na 70%,a to mu možná ještě fandím.BOHUŽEL KOUSY,JESTLI TO ČTEŠ,TŘEBA SI I Z TOHO NĚCO PRO SEBE VEM...No mlaďoši po letě lítali a vždycky to dokázali pro diváka oživit.Bavilo mě na ně koukat.Zajímavý bylo utkání asi loni dvou nejlepších gólmanů v extralize juniorů,..Ale Svoboda hodně dobře,jeho tým mu může poděkovat,že domů jeli jen se čtyřkou.Chytil spoustu navíc.Suky dobře,měl samosebou i kliku,ale to už víme,že jí gólman mít musí.Kdyby byl celkový výsledek 7:2,bylo by to možná objektivnější...ALE...tak asi tak,no...hawgh...ps.Jo a bylo to oboustraně velmi slušný utkání (s20) ,snad jenom 3 vyloučení...

Moderátoři: veverka