Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 07. led 2015 19:11 #18613

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
novy.hokej.cz/tale...

Filip by si to určité zasloužil :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 07. led 2015 18:52 #18612

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
kozel: Vcelku hezké a asi pravdivé počteníčko. Ne našich je také vidět, že zlepšili bruslení a jsme někde jinde proti loňsku.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 07. led 2015 18:25 #18611

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
kozel: Vráťo,takový nesmysl,všichni přece víme,že jediná správná metodika je ta od p.Lenera,ostatní nestojí ani za řeč (s4)

Hlavní diskuze 07. led 2015 16:54 #18610

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Litvínov

Hlavní diskuze 07. led 2015 16:05 #18609

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Jo a ještě k tomu fandění, no když tam chodí také mlaďaši co tam akorát plivou na plexi, nebo na panely na reklamy, dcera je již mockrát je tam umravňovala a takových invidualit je tam více. Chodí tam jen proto, že jsou v kotli a mohou se vytahovat, že chodí do kotle, ale jim doopravdy nejde o fandění, ale jak dělat nějaký ten bordel. Ovšem jak je člověk má vykázat z kotle? To nejde, takže hold to musíme nějak vydržet, případně jak říká Mogul, semknout se více do středu a pak možná to fandění bude lepší, možná strhneme i něco okolo, ale to se asi nestane.
(s22) (s32) (s22)

Hlavní diskuze 07. led 2015 15:58 #18608

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: Byla by dobrá taková přesilovková pětka z beků, to by asi soupeř byl úplně vyveden z míry.

Hlavní diskuze 07. led 2015 15:49 #18607

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Ne, myslel jsem fandění... Testování odloženo z důvodu neprizne počasí ne?
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 07. led 2015 15:37 #18606

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: No ono těch obránců, kteří se minuli povoláním tam máme víc - Pavlík, Pavelka, Kubát, Sklenička. I když Sklenda je předělanej útočník. A kolikrát si vystačí i bez útočníků - Kája gól a Filip nahrává. Zkus poradit trenérům, ať udělají jednu pětku z beků, to bude překvapení pro soupeře. (s3)
#JFP64

Hlavní diskuze 07. led 2015 15:21 #18605

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
kozel: Tohle mi právě vadí taky a moc,dokáže to otrávit hokej a zkazit dobrou náladu (s6)

Hlavní diskuze 07. led 2015 15:09 #18604

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Za mě asi takhle . Fandění se řeší každý rok . Holt česká výdrž v fandění je malá . Je jasný , že nejde donekonečna fandit v zápase . Každý člověk vydrží méně nebo více . Jenže , když vidim v Našim kotli lidi jak ani nezatleskaj a jen nadávají na hráče nebo jsou dokonce otočeni zády k ledu , tak to člověku akorát kazí radost z hokeje . Je zbytečný se rozčilovat . Ještě , že jsem klidný člověk .
Litvínov

Hlavní diskuze 07. led 2015 15:00 #18603

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Já ti rozumím,jenže někomu něco řekneš a vzápětí jí můžeš taky koupit,dneska se to bohužel takhle dělá a už se mi to jednou i stalo.A můžeš být slušnej a není to nic platné.Lámu si s tím hlavu dost dlouho,jak tohle vyřešit,vyhodit někoho nejde jen tak.Ale po včerejšku měním léta okupované místo a posouvám se více do středu kotle,nehodlám tyhle tupé kecy nadále poslouchat (s3)

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:55 #18602

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
jack007: Džeku psal jsem,že Olomouc včera byla jako hodně průměrnej prvoligovej team...Jakej že to rozdíl s minulou Olomoucí,která nás řezala a dávala nám pokouřit...Kája Kubát se minul postu povolání...To je centr jak vyšitej... (s2)

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:54 #18601

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Chemik11: Já třeba chodil do kotle před více než 20ti lety a taky to byla svým způsobem móda, nebo frajerství že, jóó byly jsme přímo u toho vedle těch ikon fousatejch co tam sedí do dnes na těch klandrech (s2) myslím to v dobrém mají můj obrovský respekt všichni co tam chodí do dnes!!, ale když už jsme tam byly, tak se řvalo stylem, že jsem pak nemohl dva dny mluvit a nepomáhalo ani studený ani teplý..... No tenkrát z nás nikdo neměl iPady, iPhone a jiní išílenosti všech různých druhů, tak se veškerá ta energie narvala do fandění. Jsem rád, že jsem měl dětství bez internetu a těchto sračiček bez kterých si dneska už skoro neumíme představit život. Dneska do kotle, nebo na druhou stranu nechodím z praktických důvodů a to že sebou beru děti, pak mi neskutečně vadí ta ochranná síť a bolí mě z ní oči a hlavně proto, že se chci podívat na hokej jako takový. Každopádně mi taky celkem vadí ti co tam jen tak stojí a nejsou schopni ani zaplácat ploutvema když dáme gól, nebo při nějaké pěkné akci. NJN, ale někoho nutit násilím to asi fakt nejde, každý si ten zápas prožívá po svém a každý je jiný............. ale pořád 1000x lepší než třeba na našem posledním zápase v Liberci, kde to bylo opravdu jako v divadle od líbačovských.....
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:51 #18600

• eddy65
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Nazdar ROPACI tak kolik Vás přijede fandit v pátek do Vítkovic . Já co by morávák tam budu určitě (s32)

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:51 #18599

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Víš kámo,na tohle odpověď je celkem jednoduchá...Takovýhle lidi nemají podle mě v tom bezprostředním kotli co dělat.To ať si říká každej co chce.A pokud to kotelníkům uteče někam do neuřiditelna,nebude to dobrý.A nebude se to pak lehce dávat na ten správnej směr...Ráno jsem tady měl jednočlánkovej dialog s Kozlíkem(kterýho si mimochodem velmi vážím a co nevidět mu podám ruku-on mě nezná).Včera stačilo,aby řádně a hlavně ve správnou dobu třískal do bubnu a roztleskal tím tak celej stadion.Síla kotle!Až tam budou mlaďasové bubeníci,řekněte jim to,půjde to taky.Ale oni ještě nemají ten správnej cit pro fandění.A dlouho ho mít ještě nebudou.To se nedá dostat od boha nebo se s tím narodit.To se musí rokama prožívat.A s tím kdo řve?Kurňa,lehkej proces,příště to neudělá a nebo půjde ty hovna řvát jinam...Alespoň tam kde dřepím já to takhle funguje-žádnej magor(kromě mě,to dá rozum... (s4) )

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:44 #18598

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Cau ještě ke vcerejsku, Olomouc do stavu 4:0 hrala tuzku, totalne odevzdany vykon. Nakopnul je az první gol a nase podceneni když se zaclo skandovat dejte jim bura. Jinak zapas ukazal ze Kaja Kubat by mel trosku vic potrénovat, je to az smutny na nej jako obrance koukat. A další poznatek, Jirka by v playoff opravdu hrat nemel, protože to jeho krasobrusleni s fauly fakt není dobry.

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:44 #18597

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
fanouš: Zkusim to tu nak domluvit s ním,co na to rekne a tak (s16)

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:39 #18596

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Myslíš testování VR46..?

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:38 #18595

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
HCVL: No a já,bude-li to k dobru věci,ti budu fandit...Spoj síly s Kozlíkem,kterej to tu určitě bude číst..Toť má rada... (s20) .

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:34 #18594

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Jak diplomaticky říct jednu větu. Stoji to 3,14(6)Cu.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Moderátoři: veverka