Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 01. říj 2014 07:50 #11323

• Novič.7
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tak ještě jeden koment. Hokej je kontaktní sport. A hra do těla k tomu patří i za stavu 3:0. Tráva si nevybral žádnou sušinku, kterou by po nájezdu do těla museli z ledu zametat. To jestli se jen špatně trefil nebo to ten druhý přihrál ví asi jen oni dva. Hlavně když se podíváte na to video, tak dost kinetické energie se muselo ztratit tou Žižkovo otočkou. Dle mě ho Tráva trefil nešikovně do rypáku (s2) a tak šel k ledu... (O trestu nepolemizuji)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 23:32 #11322

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Nalejme si čistého vína, Tráva je takový náš Duda. Nebudu posuzovat čistotu zákroku na Žižku - úmysl ho trefit byl zcela evidentní. Tráva si to musí srovnat v hlavě, protože to je rok co rok stejný. Bude 5 zápasů chybět - na jednu stranu bude chybět při oslabeních, na druhou stranu je štěstí v neštěstí, že se to stalo v okamžiku, kdy jsou zdravé ostatní opory týmu. V současné době nevidím problém ho nahradit někým z Mostu - možnost mladými (Gerhát, Smolka, Válek, Zavřel), případně by asi nebyl problém vyřídit starty Vojtovi nebo Divíškovi.

Ještě k Trávovi - DK je banda pitomců, o tom žádná, ale na druhou stranu se podívejte, kolik disciplinárních trestů už Tráva měl a tak se nedivme, že dostává pravidelně plnou pálku. Já to hlavně považuju z jeho strany za zbytečné v okamžiku, kdy vedeme 3:0 a máme jasnou převahu. A navíc v situaci, kdy o nic nešlo.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. zář 2014 22:43 #11321

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
dbshoe: (s1) jo, jo. měl se taky sehnout, aby žížu trefil ramenem na rameno. mezitím by se žíža mohl narovnat a tráva by hlavou trefil jeho rameno. a pak by ho (trávu) vezli do špitálu s otřesem mozku (s1) (s1) (s1) (s1)

Hlavní diskuze 30. zář 2014 22:33 #11320

• dbshoe
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Trávy je škoda, no (s6) Ale dle mého je trest na místě, nekomentuji jeho víši. Mohl ho klidně dojet do těla a nic by se neřešilo. Tyhle údery na hlavu mi osobně dost vadí (s1)

Hlavní diskuze 30. zář 2014 22:18 #11319

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
ad tráva x žižka: nerozumím, nechápu... tráva je o 3 cm menší, o 8 kg lehčí. rád bych věděl, jak by měl takového protihráče čistě atakovat. pokud si nevyskočí (a v tomto případě nevyskočil), pak je fyziologicky nemožné, aby protihráče trefil ramenem do hlavy. naopak, on by šel hlavou proti ramenu protihráče. jedinou možností je, že protihráč tu hlavu skloní dolů. v tom případě je to skoro sebevrah. od první třídy se hráčům vtlouká zásada, že mají mít hlavu nahoře... tady je něco špatně. nedovedu si představit, jak by měl protihráče čistěji atakovat. jedinou otázkou je, jestli v tomto případě ten atak měl smysl. taky si myslím, že smyslem jakéhokoliv ataku by mělo být získání puku. někdy je jasné, že hráč chce protihráče jenom trefit, bez zájmu o puk. pak bych trestům rozuměl.
ale tenhle tým to zvládne i bez kapitána. tráva si odpočine a o to silnější potom nastoupí.

v sobotu jsem v mostě na házené seděl vedle macholdy, chtěl jsem se ho na tu jeho slavnou DK zeptat. škoda.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 21:57 #11318

• pause
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Ahoj. Dovolím si přidat k tématu trestu pro Michala svůj vlastní názor. Dle mého názoru si Michal trest asi zasloužil a to z důvodu, že šel do hráče s tím, že ho chce trefit, bez nějakého zájmu o puk. Je sice pravda že v poměru s udělenými (neudělenými) tresty za fauly Cetkovského, Jeřábka, Dvořáka, Hlinky, Holwega si nejsem jist oceněním těchto zákroků. Každopádně se zde jednalo o úlet, který si trest zasloužil. Jeho rozsah už je potom právě na DK, kterou osobně nemusím. Každopádně opakuji, za toto trest navíc dle mě zasloužený (ikdyž výši nekomentuji), ovšem dle mě stále komise neuděluje všem týmům rovnoměrně, avšak pevně věřím že se jedná pouze o můj pohled fanouška, který je narozdíl od komise zaujatý.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 21:29 #11317

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
lubbec: Pokud mi zdraví dovolí,přijdu na 100% jak na hokej,tak i na choreo (s3)

Hlavní diskuze 30. zář 2014 21:25 #11316

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Duchy: Hokej je kontaktní sport a tohle se prostě stává,kdyby to schytal někdo od nás,bohužel,musí dávat pozor na hru,Tráva ho trefit chtěl,to je vidět,ale že by to bylo likvidační nebo zákeřné,to v žádném případě.Nicméně si na tohle bude každý muset dát pozor,protože DK nastavila přísný metr.Osobně si to nedovedu představit v NHL,tam by po pěti kolech neměl kdo hrát. (s3)

Hlavní diskuze 30. zář 2014 21:23 #11315

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Fuj,už jsem se lek... (s4) .No asi by se to moc nelíbilo,ale koukejme na to s čistou hlavou...Já myslím,že v tomhle možná umím bejt nezaujatej,no...

Hlavní diskuze 30. zář 2014 21:20 #11314

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
No nechme toho dohadování o Trávovi a soustřeďme se na další utkání, ať co nejvíce podpoříme naše hochy, ať vidí a slyší naší podporu, že jim věříme a že jim z plného srdce přejeme jen samé vítězství. Proto doufám, že vás v sobotu odpoledne potkám vícero na choreu.

(s22) (s32) (s22)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 21:17 #11313

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Klidně se může do 3. lajny posunout Kuba Šrámek a do 4. třeba Smolka, Válek nebo Gerhát.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 21:09 #11312

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Nee... tys to popsal presne. Jen nevím co bychom psali kdyby to rameno dostal Luky atd
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 30. zář 2014 21:09 #11311

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Místo Trávy bych si uměl představit mladýho Valiho...Včera v Mostě hrál velmi dobře,líbil se mi...

Hlavní diskuze 30. zář 2014 20:58 #11310

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Novič.7: já ho zastanu, teda jenom v hledišti. Prvně v životě se chystám na Sraltu, snad to klapne... A teď vážně: mančaft máme výbornej, sehranej a bojovnej. když jsem dneska koukal na KV x koberec, tak to je neskutečnej rozdíl mezi hokejem v TéVé a tím, co hrajou "naši" kluci... Trávu zastanou ostatní a ještě se bude moct ukázat někdo z mladejch. Zkusme v tom hledat pozitivum. Zatím jsme v letošním ročníku nejlepší... (s20) (s20) (s20)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 30. zář 2014 20:51 #11309

• Novič.7
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tak myslím, že Tráva bude chybět z těch pěti zápasů nejvíc na Sraltě. Ten zbytek to mančaft v pohodě umlátí i bez něj... (s25)

Hlavní diskuze 30. zář 2014 20:36 #11308

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Ten Vampola to je bojovník k pohledání (s11)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 20:36 #11307

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Jestli do tvýho hodnocení spadám i já,tak sorry,nikdy jsem tady neplkal o fňukání pilzn fans...čůůůs

Hlavní diskuze 30. zář 2014 20:23 #11306

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Buuuuuuu Buuuuuuu upřímné je mi nablití z tech exkrementů co tu lidé vyplakaji. Doufám že ti sami pak budou pomlouvat plzenaky ze brečí.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 30. zář 2014 20:22 #11305

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak pánové,dovolte mi moje ohodnocení zákroku Trávy...Teď jsem si to pustil X krát...Žižka byl v držení puku,hlavu na hoře,o Trávovi věděl...Tráva k němu nejel zezadu,z boku ale zepředu...Žádnej krosček,žádná hokejka nahoru,žádnej loket,ruce přiměřeně k tělu,šel tam ramenem...Doprdele,čím jiným by už do souboje měl jít?Podle mě naprosto fér kontakt...Žižka měl trošku asi smůlu,ale je to dost dobrej a tvrdej hajzlík.Pane Holý,pane Machuldo a spol.,jděte regulérně do řitě (s26) ...
Hodnotím to naprosto střízlivej,bez emocí a s hlavou čistou...A taky né jako Litvínovák ale jako hokejovej divák...Kdyby tohle udělal vocas Duda,řeknu to samý...Takže něpanimáju...Vlastně jo:udělal to Trávníček,žejo,slavná naše discipl.komise??? (s20) (s11) (s11)

Hlavní diskuze 30. zář 2014 19:58 #11304

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
tak jo, pojďme to shrnout: DK nikdy nerozhodovala a rozhodovat podle představ fandů nebude. Tráva to někdy svým zápalem hrotí a někdy ujede. Pojďme se připravit na neděli, poladit hlasivky, namazat dlaně... Nebuďme ja ty z obory. (s32)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Moderátoři: veverka