Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:37 #17013

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
K dnešnímu předčasnému odchodu lidí z tribun asi takto... Diváci odešli, fandové zůstali a tleskali. Ano, prohráli jsme, kluci dělali co mohli, ale prostě těch hrubých individuálních chyb bylo moc. Hráči Třince samozřejmě též přispěli k atraktivnímu, kvalitnímu zápasu. Hezkej mač. Za mě takhle.
PS: Jány v třetí lajně je nesmysl.....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:36 #17012

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ZdeFan: Ono to neni jen na hokeji - nedavno jsem to zažil v divadle. Aby nemuseli čekat u šatny tak se vypaří před děkovačkou - člověku je trapně za ně - bylo mi jako by hercům nekdo vykradl šatnu. Trapas
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:34 #17011

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Hracum se tleska po každý pekny akci, takze, ze by jim nikdo nezatleskal je trosku lez. Napr. po druhy tretine tleskali skoro všichni. A utikalo se odjakživa uz v devadesátých letech. Me spis prekvapilo, kolik lidi slo uz po 4 golu Trince a to bylo ještě 7 a pul minuty do konce. To ze jde někdo minutu před koncem me nechava klidnym, deje se to všude.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:31 #17010

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Jezdím na zápasy v různých úrovních malování :
1) Běžný zápas - malé malování ( pruhy na tvářích)
2) Významný zápas - velké malování ( celý obličej)
3) Rozhodující zápas finále - super celotělové malování ( tato varianta nebyla dosud realizována)

U varianty celotelove zvažuji v případě titulu použiťí synteticke barvy aby ten titul vydržel.

Navíc je pro typ malování kromě důležitosti zápasu důležitý i termín. Když je to pracovní den a člověk má malovat dva obličeje full tak aby začal pomalu po druhý hodině. (s2)

No ale jestli jsem zapas nesprávně zařadil a svým nedostatečným malovàním jsem zavinil ztrátu bodů, tak se všem upřímně omlouvám.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:28 #17009

• ZdeFan
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Všichni kdo nadávají na to, že se občas prohraje, by si měli uvědomit, že litvínovskej hokej je letos výjimečnej právě tím, že alespoň zatím nejde o šňůru proher. Tohle mužstvo má tu sílu, že se vždycky po nezdaru zvedne a zase ukáže nejen bojovnost, ale zároveň i kvalitu. Ve spojení s kvalitníma trenérama je tady zase obrovská naděje na něco lepšího než jen to zahrát si jednu anebo max. dvě série a konec. A s příchodem Lukyho to bude zase o něco reálnější.
--)

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:24 #17008

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Srovnani divadla se sportovním utkanim je trochu mimo misu, ale budiz....

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:05 #17007

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Travis: Neřekl bych, že Třinec je kvalitativně někde jinde, na to, že jejich rozpočet je minimálně jednou takový, co náš, možná i neomezený, tak Třinec je rozhodně hratelnej, pro nás určitě víc, než týmy, co přijedou jenom betonovat, Třinec byl dnes šťastnější, ale je potřeba si uvědomit že, zatímco oni jsou v plný sestavě, nám chybí tři klíčový hráči, z toho jeden z nej útočníků ligy (s3) Dle mého názoru by pro nás rozhodně bylo lehčí v play-off přejít přes Třinec, než třeba přes Zlín.
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:03 #17006

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
ZdeFan: Já s Tebou souhlasím - když se jim představení nelíbí, odejdou. Jenže si neumím představit, že se dnešní představení někomu nelíbilo. A v divadle, když je představení dobré, také hercům zatleskáš.
#JFP64

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:58 #17005

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Unihoc10: To tak bohužel bývá. Já bych řekl, že na chyby to bylo fifty fifty, ale Třinec dokázal využít o dvě více, proto vyhrál. V Třinci to bylo obráceně, nejdříve jsme nevěděli, kam dřív skočit a v druhé polovině zápasu jsme využili jejich chyby a dali 4 góly.
Lapidárně řečeno, to je hokej, pánové...
#JFP64

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:54 #17004

• ZdeFan
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: Jenom k těm úprkům lidí ze zimáku. Mám dojem, že jde o lidi, kteří, když už to nevyšlo a prohrálo se, mizí předčasně ke svým autům, aby se dostali co nejdřív na výpadovky ke svým městečkům a vesnicím. Je hodně uspěchaná doba, už to není, jako když jsem jezdil v šedesátých a ještě i v sedmdesátých letech v neskutečně narvaných tramvajích z Mostu. Tehdy se k těm tramvajím z litvínovskýho zimáku nijak zvlášť nepospíchalo, každýmu to bylo jedno v kolik bude doma, autem tam byl málokdo.
Tím nechci omlouvat ty předčasný odchody lidí, ale mám ten názor, že to nedělají v úmyslu dát hráčům najevo svou naštvanost na ně. Přece nemůžeš brát tyhle lidi stejně tak jako opravdový fanklubáky, kteří litvínovským hokejem žijou, jsou to pouze a jenom diváci, jako třeba lidi v kině. Když se jim představení nelíbí, odejdou třeba uprostřed. Proto se fandí v Litvínově pořádně jen na jižní tribuně a všude dokola se občas ozývá max. potlesk.
--)

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:54 #17003

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: Mě taky přijde Francík o něco slabší po tom, co poprvé chyběl. Ale nemůžem čekat, že se vrátí do sestavy a hned vychytá nulu. Ono to zase půjde.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:50 #17002

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já budu hodné přísný, ale tohle není Francii ze začátku sezony ..... Pořad je to top gólman extraligy., ale aktuálně mu něco malo chybí!!!! Nicméně dnešní výkon sympatický.... Třinec je, bohužel, kvalitativně jinde...

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:45 #17001

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Kámo,dneska ti to vůbec neslušelo...Došly barvy??Koukej to dát příště do rychtiku,tuhle prohru máš malinko na triku...Tradice je tradice,no né??? (s3) (s4) (s1)

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:45 #17000

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ono i po výhře hodně lidí odchází bez toho, aby zůstali na děkovačku, to teprve nechápu.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:42 #16999

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Taky mne to zaskočilo - najednou uplna smrst utikajicich fanousku. Nevědí o co přicházejí. Po vyhranem zapase jdu dolu a oslavujeme a po prohranem sedim a koukam na prazdnej stadion a nekdy i za slzička ukápne (s7)

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:42 #16998

• Dejv
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Dneska jsem si to prohráli sami.. Škoda no. Ale pokud budou v neděli 3 body z Lolky, tak bude zapomenuto. (s3)
--- DISKOTÉKU NA ZIMÁKU NECHCEME (s10) (s11) ---

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:37 #16997

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Dneska si to kluci prohráli sami, bohužel...Naštěstí se nic moc neděje, máme 20 zápasů na to to vychytat (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:37 #16996

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zdárec.Hokej je hra chyb,dneska jich bylo na naší hokejce víc,proto jsme prohráli.Vůbec ale nikomu nelze nic vyčítat a jen vola by něco takovýho napadlo.Oba gólmani výborní,u Hrubce bych malinko podotknul,že třetina všech střel šla do něj,Dvakrát,třikrát mu vypadl puk z lapačky(nechytil ho do koše ale do tý manžety na zápěstí).Ale jinak super výkon od obou,podle mě dneska byli na ledě dva nejlepší gólmani extraligy. (s16) .Já bych malinko nesouhlasil s pochvalou rozhodčích,lajnoví a Fraňo ok,ale ten druhej hlavní nás párkrát nesmyslně dal ven...Ale to i Třinec může říct.Mě se tohle posuzování nelíbí,ubírá to na plynulosti hry.Hráči sami neví jak a co mají hrát.Strašně to bylo vidět na našich,jak si hlídali hokejku.Na jednu stranu dobře,na druhou nevím...
V neposlední řadě souhlasím s pavelem ohledně diváků...I mě hamtali na hnáty minutu před koncem.Je to neúcta k hokejistům,kteří sice prohráli ale s hlavou nahoře,protože takováhle prohra není vůbec ostudou...

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:27 #16995

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ten odchod lidí, to mě taky naštvalo no, já zůstal a ještě zatleskal klukům a kolem mě lidi odcházeli. Většina z nich byli určitě jen diváci, fanda zůstane a zatleská, ale diváci vidí, že je rozhodnuto, tak šup do auta a domů na televizi nebo na pivo.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 21:24 #16994

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zatímco my dali krásný góly, hlavně ta Petružálkova střela, to byla střela. Ale ty chyby, první gól Francíkova chyba a na třetí a pátej jsme sami přihráli. Na tohle si musíme dát pozor a nesmí se to v dalších zápasech opakovat.

Moderátoři: veverka