Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:35 #16599

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: Přesně tak, Lacina, Polák a Hodek je největší průser ligy, na které Halas nedá dopustit a vždy je podrží.Žádná generační obměna není.To, že skončí 2 rozhodčí, není přece generační obměna.A ted se začne chlubit jaký udělal rázný krok a vyhodil 10 rozhodčích, ale z toho je polovina na čáře a tam vůbec žádný zásadní problém nevidím.Potom zařízne nějaké nové co nikdo nezná a krysy jako je Lacina, Polák a Hodek si tam vesele dál hýčká.Do dnes mi nikdo nevysvětlil, proč dostali ve Zlíně rozhodčí na čáře vyhazov z extraligy a Polák jen jeden zápas (s14) ? Na čáře někdo něco provedl ?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:24 #16598

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Jako vždy jsi perfektní !!! (s20) Není,co dodat !!!

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:23 #16597

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
PANENKA: Já si to myslím také, že vyberou jen to co fauly byly. Nevěřím, že ukážou to co se doopravdy v Plzni dělo.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:22 #16596

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mě by jenom zajímalo,co na tenhle trend v rozhodování řekne vedení hokeje.Já tady nebudu hodnotit dnešní náš zápas.Viděli jsme to všichni.Ale pozastavuju se nad tím,že i diváci od soupeře a jeho fanoušci tohle odsuzují.Četl jsem vyjádření Plzeňských a ti samosebou taky tohle rozhodování odsuzují.Chtějí chodit na hokej kde se hraje 5 na 5,a né tyhle početní kreatury.
Co na to říkají trenéři reprezentace?Co trenéři všech mančaftů?Co mocipáni hokeje,sponzoři?Říkám to už dlouho:HALAS VEN!!!!Serme teď na Řezníčka,na Holýho...Halas dělá tohle rozhodcovský zlo!Děsně mě to sere,protože to kurví hokej.Hokej byl vždycky tvrdej,kontaktní sport.Co budeme chtít dělat na mezinárodním poli?Letos šla strašně do řitě F1 díky chybnýmu nastavení šéfů z FIA,teď půjde do řitě i hokej??Český hokeji,prosím,probuďme se a zastavme to,co se poslední dobou děje.Dokud je ještě čas...

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:21 #16595

Avatar uživatele jihocesky chemik
  • jihocesky chemik
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
tak jsem dorazil domu rikal sem co te nezabije to te posili (s1) kluci na (s20) mame na to dojit daleko (s32) davaji nam oves ale bohuzel ani to nas nepolozi a jelitko zarubu se bude jeste divit tohle je ostuda hrozna ale co chceme od skutra (s11) vsivak jeden kluci parada jen tak dale jestli muzu chci poprosit nejaky tel na fans ktery jezdi vsude ja se tesim na jaro az prijedu na sever podpori nasi chezu jedem kluci (s32) (s32) (s32) (s28) (s30)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:18 #16594

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Nuny: Ty vole ! Já jsem si myslel,že jsem hodně odolný chlap,ale tohle (a příspěvek Pavlapé) mě dojalo k slzám.Pojďme těm kurvám na Federaci nahlas říci,že pokud bude tento trend trvat do konce ročníku,přihlásíme se do Bundesligy.Co nám bude chybět ? (s20)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:17 #16593

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Honza: Ještě tam chybí, už sem viděl ...vopici na ledě (s2) .Já hlavně neviděl skoro nic zpomaleně, v přenosu se vůbec neopakoval záznam a já jen koukal (s12) jak tam skáčou 2:00 a zase 2:00 a nikdo neví kde, co, jak a proč ? Koukám další 3-4 min. a zase vidím jen 2:00 a zase 2:00, ale kde co bylo fakt nevím ? V NHL vždy každý faul ukazují pomalu a detailně, toho se tady asi nedočkám.Ale Záruba naznačil, že zítra se bude našimi vyloučeními zabývat Vymětalíková v Hokej den poté.Jen doufám, že nebude zase myslet jako s Kyslíkem.Už to úplně vidím, vybere jen fauly, které opravdu byly a udělá zase z Litvínova úplné idioty.

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:09 #16592

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
gejza007: Dalo by se s Tebou v souhlasit, ale:
1. V letošním roce nejde o ojedinělý zpackaný zápas. Zdaleka jsem neviděl všechny zápasy ELH, ale jen malá část z nich se obešla bez toho, že by prostatici nechali hráče hrát hokej a neničili tuhle krásnou hru naprosto nesmyslnými výroky a arogancí sobě vlastní.
2. Tohle už je minimálně třetí zápas, kdy nás rozhodčí poškodil - ve všech třech případech se jednalo o tak hrubé ovlivnění výsledku, že nemohu uvěřit, že se tak dělo neúmyslně. Jaké byly důvody takovéhoto chování se mohu jen dohadovat. Jednalo se o zápasy Vary - Litvínov (Lacina), Zlín - Litvínov (Polák) a dnes (Hodek)
3. Naprosto odmítám vysvětlení Halase a spol., že je to důsledkem obměny rozhodčích. To je naprostá lež - vytáhl jsem si stížnosti klubů na rozhodčí a pokud to spočítám, tak 81% (!!!!!!!) stížností se týká rozhodčích, kteří se v ELH pohybují 5 a více let. Např. Hodek je v nominacích rozhodčích na české nejvyšší soutěže dospělých i juniorů od roku 2003 (!!!).
4. To, že se změnily pravidla nikoho z rozhodčích neomlouvá, je to jejich práce. Mimochodem není pravda, že by pískali za hubičku, odměna hlavních se pohybuje mezi 10-15 tisíci Kč za zápas v ELH. Protože rozhodují i zápasy mládežnických soutěží, mohou si přijít až na 100 000,- měsíčně plus náklady.
#JFP64

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:04 #16591

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Travis: Řekl bych,že otočit se zády je ještě citlivou reakcí.Výstižnější by bylo stáhnout kalhoty a vystrčit na kamery holé zadnice. (s1)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 22:00 #16590

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: (s16) Ohromně si Tě vážím,kamaráde !!!!

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:50 #16589

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Už jsem viděl krávu chcát, koně blejt, obrácenou maringotku, stromy růst kořenama vzhůru, vodu téct do kopce. Ale to, co převedli ty dva ani nevím, jak je nazvat, tak to opravdu nemá obdoby. Jen jsem na to schodišti stál, smál se a absolutně nechápal, co se vlastně děje. Ale našim hokejkám ne Klobouček, ale pořádný klobouk dolů, za to co předvedli a dokázali vyrovnat. Neskutečná morální síla (s16) (s20) (s32)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:43 #16588

• Martin
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Dneska zlatej bod! Kluci smekám, že jste se udrželi a nezabalili to. Já bych to nevydržel... Rozhodčí otřes prostě, musí se s tím něco dělat, protože tohle prosě není normální co ty čuromedáni předvádí...

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:41 #16587

• Dejv
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Nebudu tu číst 20 stránek zpátky, to fakt ne.. Takže se asi budu po někom opakovat.

Smekám před klukama, že to nevzdali a že i proti 6 hráčům v poli vybojovali krásný bod.. Kdybychom dali góla v té poslední minutě, tak netuším, co by se v té aréně stalo.. Asi by 80% modrých fandů přeskočilo mantinely a co by se dělo pak, to fakt nevím... Jinak hra se hodnotit nedá, protože se snad celý zápas hrálo jen ve čtyrech, nebo ve třech... No, bod fajn. (s1)
--- DISKOTÉKU NA ZIMÁKU NECHCEME (s10) (s11) ---

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:23 #16586

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Pamatuju zapas s Plzni u nas doma, je to cca 5 let, bylo to na zacatku sezony. Po první tretine mela Plzen asi 8 vyloucenych a my vedli 4:0. Byl to tenkrat stejny zarez jako dnes na nas. Zapas jsem tenkrat na stadaku nedokoukal, proste jsem z toho nemel dobrej pocit a sel domu hned po ty první tretine. Protože koukat na ty pruhovany jak z toho delaj bramboracku me opravdu nebavilo a z vyhry sem nemel ani trochu radost. Tajne jsem doufal, ze tohle uz nikdy neuvidim, bohužel jsem se mylil......

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:19 #16585

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Honza: Souhlasím a jen se člověk rozčiluje víc. Deník sport nám není nakloněn a jeho komentáře neberu. Nehodnotí nás za sportovní výkony nýbrž ho vlastní Křetinský a je to bohužel on kdo taky vlastní 30 procent akcii Unipetrolu. Polák mu odmítl vyplatit dividendu tak nás solí a zavidí,že nám dávaj prachy a jemu jako akcionáři malému nic.

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:15 #16584

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak jsem doma z údolí dutých hlav. Řekl bych, že dnešní match asi nemá ani cenu komentovat, když tu vidím skorem tři sta příspěvků (s12)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:15 #16583

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Mogul71: Jo jak hodnotí utkání tak je tam Straka a pak mluví Marian Voda

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:13 #16582

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Alexi: A tyhle slova jsi vzal kde??? (s15)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:07 #16581

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
peshek: Řečeno slovy klasika - Nebojte se,Hlaváčku ! Jen mu klidně tykejte !!! Ano-sudí nám to sečetli za GOTTWLADOV i další zápasy,kdy nás "nepodrželi". A až přijedou ti ovcomrdi(jak je trefně nazýváte) do Litvínova,tak jim budeme vyvolávat "oblíbené" - Gottwaldov,Gottwaldov !!! (s11)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 21:03 #16580

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Musím smeknout před Milošem. Poslat na tiskovku Mariana fakt klobouk dolů. Jen ,aby nepřišel další trest. Výkon hráčů ve třetí třetině byl
skvělý a musím i jim poděkovat. Hrát proti nepřízni rozhodčího a nenechali se otrávit.

Moderátoři: veverka