Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 08. led 2015 16:36 #18674

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Rulík s Hořákem sem asi chodí číst příspěvky .... Kokeš jede s Áčkem do Vítkovic (s20)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 08. led 2015 16:24 #18673

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Rádě: No jasně,jsme jistě oba na vrcholu...Sice jsem už krapet vyvrcholenej,ale to je moje - (s1) .Toho hokejovýho tupce jsem jaksi šrajbnul proto,že krom hokeje a motosportu se v jiným odvětví vůbec necítím na to,debatovat vrcholově,teda jestli mi rozumíš...Ale neboj,brzo si na tu hantýrku zvykneš... (s15) (s15)

Hlavní diskuze 08. led 2015 16:16 #18672

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Jasná věc tohleto přeci...Vžďyť přece 46 je krásný číslo...Legendární...A ta symbolická jednička k tomu??Nádhera sama!Víš jak,viď? (s2) (s18)
Přílohy:

Hlavní diskuze 08. led 2015 16:05 #18671

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Suk: To Suk: Jo to s tebou souhlasím.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 08. led 2015 16:04 #18670

• Rádě
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: To vážně nedokáži posoudit, protože jsem více méně jen velmi zaníceným litvínovským fandou, nic víc. Na hlubší sledování hokejového dění nemám čas. Přijde mi, že Lener má pro pozici, kterou zastává dobré předpoklady: je to inteligentní člověk s velmi dobrým jazykovým vybavením s širokými znalostmi hokejového prostředí nejen u nás a pro svou práci je zapálený. Ale je to jen můj pohled, který může být zkreslený médii. (s32)
cesta je cíl

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:54 #18669

• Rádě
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
fanouš: ne ne. Košanda byla jedna ze zvláštních her soutěžního pořadu, který běžel na ČT pro děti, ale už je to hrozně dávno. (s2) (s2) Za hokejového tupce tě v žádném případě, podle tvých příspěvků, nepovažuji. Dovolím si tykání, jednak je to ve sportovním prostředí přirozenější, a druhak mám pocit, že jsme oba, bohužel, již dříve narození, i když určitě na vrcholu sil. (s15) (s32)
cesta je cíl

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:52 #18668

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Vidím, že 146 je alfou a omegou života. (s3)
#JFP64

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:49 #18667

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Rádě: Člověče budeš se divit, ale byli. Prostě Král je jen figurka v popředí, která nic neřídí a za Lenerem skutečně nejsou vidět žádné výsledky. Od doby, kdy se stal "šéftrenérem" Svazu přibylo jen spousta kontroverzí a nic, co by alespoň naznačovalo nějaké zlepšení v prostředí českého hokeje. Těch několik málo slušných výsledků je spíše dílem lidí jako je Reichl, Lála a Petr a rozhodně bych je zatím nepřeceňoval.
#JFP64

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:33 #18666

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Neznám starýho Zachu a jeho život vůči svému okolí.Život mě naučil,nesoudit někoho nebo něco,koho neznám nebo čemu nerozumím.Reaguju jen na článek,kterej jsem od něj četl a na to,co se kolem toho děje.Stejně tak je to s Králem...
DUCHÝÝÝÝÝ...SOS...Dle infa samotnýho Dřeremy Bárdžese,nebude-li větrno a nenapadneli hodně sněhu,má v sobotu testovat VR 46 směrem na západ novej antiblok na stroji...ps.Kontrolní otázka : Co(kdo)je víc jak 146?? (s18)

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:24 #18665

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
AlcoholBased: Já také neznám větší autoritu mezi sudími,než je Minář.Toho bych rád viděl namísto Halase !!! Myslím,že je to jeden z mála férových lidí,kteří se v českém hokeji objevili za posledních 25 let.

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:19 #18664

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:16 #18663

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
fanouš: O charakteru pana Zachy by se daly psát romány.Především ty,které popisují lidskou spodinu a bezohlednost,i k vlastní rodině = souhlasím s Tebou,že ve srovnání se Zachou je Král vynikající jedinec.

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:13 #18662

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
lubbec: No,musím zase trochu dát za pravdu Tobě,protože jsem si ani nepřečetl zápis o utkání a Tys díky tomu zjistil "strukturu vyloučení": Takže,pokud byla vyloučení až ve druhé polovině zápasu,pak je zase pravda spíš na Tvé straně.Ale jak říkám - nebyli jsme tam,tak nevíme,jaké zářezy proti Kladnu se konaly v rozhodujících chvílích.Mně totiž nějak nejde do hlavy ten katastrofální a nebojme se říci velmi nečekaný výsledek. (s3)

Hlavní diskuze 08. led 2015 15:07 #18661

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No a je to tady...Voda na mlejn starýho borce Zachy...
V Kanadě jsou podělaný z výkonů mladýho Zachy a z jednoho kluka Kašů na ms turnaji...Zacha prej velmi dobře mluví anglicky,je velkej,dobře bruslí a v Sarine(nebo jak se to kanadský velkoměsto a velkoklub jmenuje)dává skoro bod na zápas...A určitě na ms ukázal svojí perspektivu...Tak to píšou alespoň vodborníci z The Hockey News...
No vidíte,jak ten nekompetentní Přerost tomu Zachovi v Kanadě nepomohl...uff (s15) (s11)

Hlavní diskuze 08. led 2015 14:57 #18660

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Rádě: (s20) (s16) ...
Jen pro mne,jen hokejovýho tupce ,KOŠANDA je basket??, (s18) (s2) (s2)

Hlavní diskuze 08. led 2015 14:53 #18659

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: Ale jo v pohodě, já taky neříkám, že všechno co řekl je špatně. Ani si nedovolím hodnotit Přerosta jestli je dobrý, nebo špatný trenér. Jen jsem reagoval na Královo slova, že On je vynikající trenér a tohle si určitě nemyslím. Ale určitě On ty kluky nestmeloval a nebyla tam dobrá parta což je evidentní. To že je naše hokejová mládež tam kde momentálně je mu nevyčítám taky, To je hlavně Lenerovo chyba a pak už se ty střípky nabalují a nabalují. Ano pokud tam Zacha působil na ostatní jako červený hadr na býka, tak ho tam neměl vůbec brát.
Každopádně je to jedno, je to za námi a nic nejde vzít na zpět. Jen jsem chtěl reagovat na to, že tak jak sesmolil tendenčně Zacha ten článek, tak Král úplně stejně tendenčně pojal ten rozhovor. V obou najdeme kus pravdy a kus polo lží.
Sereme na to stejně to nemá smysl stejně se nic nezmění.......

Jinak polokoně s Říhou dobrý tah, ale tam to asi úplně o trenérovi podle mě není, no uvidíme
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 08. led 2015 14:38 #18658

• Rádě
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Dobrý den všem, nechci tady obhajovat práci pana Přerosta jako kouče nebo dokonce trenéra, protože ji znám jen z několika málo zápasů z MS, navíc jsem hokejisty nikdy nevedl. Ovšem co se dá celkem s určitostí vyčíst z jeho nominace je, že ji dělal i s prozíravostí k dalšímu MS 20, protože zachoval kontinuitu z úspěšného MS 18 z dubna 2014 a do svého týmu zařadil 8 hráčů právě z 18!!!! A to i přesto, že avizoval už před šampionátem svůj konec u týmu. Nechal zdravé jádro z 18, aby si vyzkoušeli o level náročnější turnaj, který budou moci hrát i příští rok. To se mi zdá z hlediska mládežnického trenéra jako velmi koncepční počin. Druhou věcí je, jestli naplno dokázal z mančaftu během šampionátu dostat maximum možného. Od televize se mi zdálo, že ne, ale netroufl bych si odhadnout příčinu.
A jen tak mimochodem. Byli jste všichni tak radikální s odchodem Krále, Lenera a já nevím koho ještě po dubnovém MS 18?
Víte, kritizovat je velmi jednoduché, ovšem vzít si partu kluků a vyhrát s nimi třeba jenom okresní přebor v košaňdě, to chce trochu víc, než jenom radit druhým co dělají špatně...
cesta je cíl

Hlavní diskuze 08. led 2015 14:22 #18657

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
AlcoholBased: Fakt je, že když si rozebereš, co tam říkal, má to hlavu a patu.
Jeli jsme tam s nejmladším týmem. Nemusíš být trenér, abys věděl, že mentální a fyzický rozdíl mezi 17-18ti letým a 20ti-letým klukem je obrovský (vidíš to i v letošní litvínovské juniorce, kam přešla spousta kluků z dorostu).
Souhlasím s Králem, že žádný rodič a agent nemá právo kecat trenérovi do nominace a herního stylu.
Jestli je Přerost dobrý nebo špatný trenér nedokážeš posoudit ani ty a ani já. Můžu mu vyčítat věci, které tu popisoval Fanouš. Já bych k tomu dodal, že největší Přerostovou chybou je fakt, kdy si má vybrat tým (i za situace, kdy by Zachu nenominoval), který bude věřit jeho systému hry a přesně plnit jeho pokyny a to evidentně neudělal. Proč, toť otázka. Zda-li byl pod nějakým tlakem od nadřízených, agentů a médií? Asi jo, ale měl si stát na svém. Ano, nelíbilo se mi, že tam držel Vaněčka, který je určitě talent, ale turnaj ho nezastihl v dobré formě, určitě mě iritovalo, když na střídačce čuměl jak "myši do bagru" a nebyl schopen nijak změnit styl hry při té mizérii, která nás ve skupině provázela. A opět souhlasím s Králem v tom, že měl na starosti dvacítku v době, kdy je náš mládežnický hokej v těžkých sračkách. Bohužel ty sračky jdou právě za Králem, Lenerem a jinými "odborníky".
#JFP64

Hlavní diskuze 08. led 2015 14:13 #18656

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
fanouš: Je rozhodně škoda, že zrovna ty s tímto tématem končíš, protože s ním máš z nás asi největší zkušenosti. Ale chápu, že se tady nechceš dohadovat.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 08. led 2015 13:57 #18655

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: Hele,já tady nechci vobhajovat Krále.Bavíme se tom rozhovoru.Ta debata měla být vedená s Králem na straně jedný,na straně druhý pak se Zachou starším...Ten nepřišel,proto se ten rozhovor nesl tak jak se nesl.Ano,už před turnajem jsem tady psal,že nejsme při zemi a máme velkohubý keci o tom,že si tam jedeme pro medaili takovou nebo onakou.Celou dobu tady píšu Přerost+Lener ven!!!Ty přesně víš,že Král bleje nesmysly ohledně prohlášení Kanaďanů?Já to nevím.Proto nemůžu soudit.Ty víš jestli do toho Přerostovi někdo našeptával?Já to nevím,proto nemůžu soudit.Ty víš že je Přerost špatnej trenér?Já to nevím,proto AŽ TAK TOLIK nemůžu soudit.Ano,psal jsem,že nechápu jeho způsob/nezpůsob koučování.Nebo a to pro mě zásadní věc-nechápal jsem nasazování/nenasazování Vaněčka-Svobody během turnaje vzhledem k vývoji turnaje a jednotlivých zápasů.
Opakuju,nefandím Královi,Přerostovi,Halasovi a Lenerovi.Reaguju jen na jednotlivý věty,co tam Král říká.A on tam neříká hovna.Z 90(nebo kolika % jsem psal,95??)určitě ne...hawgh k tomuto tématu ode mne...

Moderátoři: veverka