Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 08. led 2015 13:29 #18654

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: nejde o pucování a obhajobu, ale přiznání chyby celého realizačního týmu včetně Lenera....Proč ještě dělá z Přerosta vynikajícího mládežnického trenéra??? Co dokázal, že je tak vynikající??? Proč tam najednou říká, jak neměli medailové ambice a vlastně to svedl na Kanadské novináře? Bohužel jak pan vynikající trenér, tak i hráči plnili články sportovních plátků sebejistými medailovými prohlášeními sami. Ten tlak si na sebe upekli jen oni.
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 08. led 2015 13:21 #18653

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Dávejte hlas Filipu Pavlíkovi na hráče měsíce ZDE
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 08. led 2015 13:00 #18652

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
fanouš: Hokej má Holíka, fotbal Vízka. To bylo furt Šmíca sem, Šmíca tam.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 08. led 2015 12:55 #18651

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jan Hron: No jo,ale zvykneš si...Daleko hůř totiž pak vstřebáváš rodiče hráče,jako je třeba Zacha...A že takovej se občas našel.Klika byla,že si do toho trenéři,který jsme tady měli,nenechali až tak tolik kecat...Ten Král tam nezvrací fakt nesmysly...A že svým způsobem obhajuje Přerosta?Narovinu-kdyby ho pucoval a teď se po boji po něm vozil,byl by to přeci daleko větší sráč...A panu Jar.Holíkovi a jeho názorům už nedávám váhu vůbec žádnou...Ten umí akorát tak pucovat hlavy všem až po boji-dědeček jeden senilní...Pamatujete kdysi na dobu jeho Bobbyho???Ale ano,Jarda Holík jako hokejista obrovskej pojem a pokora s ůctou před ním,ale teď už jako stěžovatele furt na něco ne...

Hlavní diskuze 08. led 2015 12:42 #18650

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: JJ s tím souhlasím, bude to běh na dlouhou trať, no místo Halase by se mi tam líbil třeba Minář. Sice to taky kolikrát mrvil, ale byl alespoň jeden z mála ne li jediný kdo měl respekt před hráči. Do vedení hokeje potřebujeme opět někoho, kdo to bude dělat srdcem a poctivě.
Pár typů bych měl, ale otázka je přesně to co jsi napsal jestli by se jim do toho vůbec chtělo......Každopádně to co se děje teď mě začíná srát čím dál víc. Jen doufám, že hokej u nás nikdy nedopadne jako fotbal........

Hlavní diskuze 08. led 2015 12:31 #18649

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
AlcoholBased: No jo, ale kdo místo nich. Jedna věc je, aby to byli lidi, který jsou přirozenými autoritami českého hokeje a obklopí se skutečnými odborníky v problematice mládeže, rozhodčích, mentálního rozvoje, kondice, bruslení a dalších, kteří vytvoří nějakou koncepci a té přizpůsobí výchovu, trénování, ELH a 1.ligu, školení a výchovu rozhodčích a trenérů. Takové persony tu určitě jsou, ale je zas také otázkou, zda se někomu v těch sračkách bude do toho chtít a pálit si prsty, protože zejména v prvních letech bude dost pod palbou kritiky veřejnosti a médií. Podívejte se, jak se každý trefuje do Růžičky za jeho nominace a přitom všichni to chtěli, když končil Šišla.
#JFP64

Hlavní diskuze 08. led 2015 11:51 #18648

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Tak to nejsi - a nejen na zdejším fóru - zdaleka sám. Mám ale takové zlé tušení, že ovcomrdi se z toho nějak vyhrabou a budou nám ztrpčovat život i příští sezónu.
Jinak k tomu Královi - já s tebou souhlasím, to co tam říkal mělo hlavu a patu. A myslím, že ani tak moc proti větru nejdeš. Jenže otázka je, kde je pravda. Starej Zacha je sebestřednej narcis, který se zamiloval do představy "hvězdy světového formátu", kterou se ze svého kluka snaží udělat. Mladý Zacha bezesporu je talent, otázka ale je, nakolik to v budoucnosti potvrdí. Jenže tatík mu tímhle prokazuje hodně medvědí službu a nepotvrdí-li do budoucna tahle očekávání, dostane to těžce sežrat.
Na druhou stranu, že je ve vedení Svazu něco v nepořádku, to asi taky fakt je. Nevím, nakolik jsou ta tvrzení kluků z dvacítky jejich názorem či je k tomu vedení nějak dotlačilo. Jedna věc je jistá - plácají těžké nesmysly, protože už svými tvrzeními vyvracejí vlastní slova o nějakém týmovém pojetí. Jak mohl tým šlapat v jednom duchu, když každý tvrdí něco jiného a navzájem si protiřečí. A to je asi největší problém Přerosta, že si nevybral hráče, který budou věřit a plnit jeho pokyny.
#JFP64

Hlavní diskuze 08. led 2015 11:50 #18647

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Zacha je sráč, že se z toho na konec omluvil a to svědčí o jeho pokřiveném charakteru. Psal jsem tu reakci na Zachův článek a teď písnu i na tohle video. Nejcennější pro mne z těch 20ti min. je to aby si do toho žádný trenér nenechal kecat od rodičů a agentů. Rodiče jsou rodiče a tudíž ztrácejí veškerou objektivitu a agenty zase zajímají jen prachy. To je zcela v pořádku. Co není zcela v pořádku je tvrzení Krále, že Přerost je kvalitní mládežnický trenér! To že z Holíka vlastně udělal starýho senilu, který tlachá do větru aby s o něm mluvilo a ještě řekl, že vlastně on je jediným kdo byl spojen s úplatky za start v repre. Bohužel tam mele něco, že se to řeší bude řešit, ale nic konkrétního nic. Alibistická odpověď na výsledek MS no neúspěch to není, protože sice prohráli ze Švédama, ale s tím se prostě tak nějak počítá, smolně se Švýcarem i Dánem, pak se jim skvěle povedl zápas proti Rusku, kde bylo zcela evidentní, že se Rusáci taktizovali a pak smůla ze Slovenskem. Prostě vždy to je o jednom zápase..... Kecy Kecy Kecy Kecy!!!!
Ano Král tam říká tak jak to je bohužel to je na tom celém to nejsmutnější. Bez absolutní sebereflexe, prostě si to naše malý Český pískoviště uplácáme, děláme to super a kecat nám do toho rozhodně nikdo nebude.......... (s11) (s11) (s11)
Král, Řezníček, Lener, Holý a Halas okamžitě ven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hlavní diskuze 08. led 2015 11:50 #18646

• pilot
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
fanouš: Bohumile, Bohumile sráč se neříkáá (s4)

Hlavní diskuze 08. led 2015 11:46 #18645

• pilot
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tři veterání (s2) (s16) (s20) (s31)
Přílohy:

Hlavní diskuze 08. led 2015 11:31 #18644

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
fanouš: Tak to tě jako tátu docela lituji. Kolik takových jako ty tady ještě je ? Až se naučí hrát hokej v Asii tak nás svojí státem řízenou podporou sportu převálcují.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 08. led 2015 11:12 #18643

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ALKOHOLBASED sem dával odkaz na rozhovor Drtinová-Král...půjdu proti větru,ALE !Naprosto,naprosto jako táta co 15 let vychovává hokejistu,jako rodič a jako divák i mládežnickýho hokeje,tak skoro ve všem na 95% s Králem musím souhlasit.Nelhal,neříkal plky.Ano,takhle to je.A že tam nebyl starej Zacha???O tom vypovídá to,jakej že je to sráč a egoista.Předesílám,psal jsem tady pár dní kritiku na článek Zachy,a nepatřím mezi zaslepený fandy pana Krále...Ten rozhovor jsem do puntíku celej vyslech a říkám,ano,takhle to je...
hawgh

Hlavní diskuze 08. led 2015 10:48 #18641

• chemikator1
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Docela zajímavej rozhovor s Králem video.aktualne.cz/...

Hlavní diskuze 08. led 2015 10:01 #18640

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Suk: no nesouhlasím s tebou v plné míře, je pravda nebyli jsme tam, ale ty čísla o něčem vypovídají a když se podíváš jak byli vyloučeni, tak to už bylo hlavně v 3. třetině, kdy Kladnu vytekly nervy. Já spíš beru, že na Kladno padla nějaká deka, ale to už příští zápas nemusí být pravda. Ono se to někdy stane.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 08. led 2015 09:46 #18639

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
ptakulin: Ok,psal sem sms

Hlavní diskuze 08. led 2015 09:31 #18638

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hmm, tak betonář Venera ende v Perníkově a přebírá je Říha st. (s20)

Hlavní diskuze 08. led 2015 09:27 #18637

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Za pár minut - v 9:30 - bude na ČRo Sever běžet "sonda jedna blondýny" při zápase s Olmíkem... Hodil jsem tam s Kulisákem pár slov, sonda proběhla i v kotli... Hodím jsem pak odkaz na archiv...nestihl jsem to ani já (s2)

Jinak HCVL - kontaktuj mě zprávou, prohodíme pár slov... Telefon jsem zase schoval, nemusí tu viset pro všechny.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 08. led 2015 09:17 #18636

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
CíbaSKS: Jo mas pravdu,ono je to snad přestane bavit tam delat picoviny..Diky za podporu chlapi,sem nak nervózní ale věřím ze az si tam stoupnu a zarvu "Litvinov!!" A uslysim odezvu tak to bude super! Ukazem jim klidne i v 10 lidech jak si psal jak se fandi!

Hlavní diskuze 08. led 2015 09:07 #18635

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
lubbec: Ono se ale nikdy nedá říci,že něco nemělo vliv na výsledek.Když máš 11 vyloučených = hraješ možná 22 minut v oslabení,možná méně,možná je pár vyloučení oboustranných,ale možná,že hraješ i pár minut ve třech proti pěti. Pak přichází na scénu logicky větší únava,nejen fyzická,ale psychická.Pokud cítíš,že kdyby ses rozkrájel,sudí Tě stejně zaříznou,tak to raději vypustíš a soustředíš se na příští zápas.Nebyli jsme tam,nemůžeme objektivně hodnotit,ale každá statistika je jen přesný soubor nepřesných čísel,což ve sportu je daleko markantnější než v běžném životě. (s17)

Hlavní diskuze 08. led 2015 08:45 #18634

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak 20ti minutový rozhovor Krále na téma juniorů a mládeže.
Opravdu výživné slabší povahy neotvírat!!! (s3)

video.aktualne.cz/...

Moderátoři: veverka