Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:57 #16321

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Další faul, to se nedá.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:56 #16320

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
MTV123: Za hákování, to tam bylo jasný. A penaltu by rozhodně písknul.... právem.

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:53 #16319

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Pane bože.... To zas bude hokej, tisíc vyloučených.... Vážně by s tím všichni fanoušci za podpory klubů měli začít něco dělat, vždyť se na to kvůli těm debilům nedá ani dívat (myslím rozhodčí samozřejmě).

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:51 #16318

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
by mě zajímalo, za co chtěl ten pruhovanec vylučovat při tom úniku před jejich gólem? Ten by byl schopnej dát i TS...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:49 #16317

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
veverka: A nakonec dostaneme, když hrajeme přesilovku.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:48 #16316

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Ale nééééé (s8)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:48 #16315

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Jak byl první gól ? Já to nestihl, přišel sem a už byl záznam a puk v bráně.Popište mi to někdo prosím, díky

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:41 #16314

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
5 odehraných minut a jsme 3x na trestný.... to vůbec není dobrý

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:41 #16313

• hugo z hor
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ten Tráva (s7)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:35 #16312

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Tenhle gól skoro nikdo neviděl. Dobrý začátek!
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:34 #16311

• Štampy
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
joooooooo (s16) (s32)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 15:30 #16310

• Štampy
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak jdem na to CHeza Dotoho!!!!!!!!!!!! (s32)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 14:40 #16309

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: Jako v pátek...

Hlavní diskuze 07. pro 2014 14:29 #16308

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nazdar hosi...dal jsem vychladit neco plzne...tak dyz se to povede tak je schuti vypiju....LITVINOV gol!!!!!Ty oplatky karlovarsky byly moooc dobry.....!!! (s32)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 14:20 #16307

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kluci vite nekdo jaka jela do Plzne brankarska dvojice? Predpokladam, ze Francik zatim odpociva... ???

Hlavní diskuze 07. pro 2014 14:15 #16306

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Souhlas s lapačkou...Když jsem psal dopoledne první hodnocení,měl jem tam,že má 35 lapačku novou,která je trošku jinak šitá.Pak jsem to ale smáznul.Nechtěl jsem tím dělat žádný alibi,nedělám to ani teď.Jen spíš pro tvoje soukromý( (s1) )info...Puky odskakovaly moc,o tom žádná...

Hlavní diskuze 07. pro 2014 13:01 #16305

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Honza: Jo, možná šel trochu do sebe. Já ho taky moc nemusel, ale je pravda, že proti první třetině soutěže šel výkonem nahoru. Viděl jsem letos v Mostě asi deset zápasů, v těch posledních dvou (Benátky a Havířov) tam byl nejlepším bekem. Nechci a nebudu srovnávat 1.ligu a ELH, protože jsou to dvě velmi rozdílné soutěže, ale je pravda že od beka s tříletou zkušeností v ELH bych očekával, že bude vyčnívat. Možná, že snaha se dostat zpátky do ELH konečně převážila zhrzenost nad vyřazením z litvínovského kádru. Pro jeho budoucnost jen dobře.
#JFP64

Hlavní diskuze 07. pro 2014 12:53 #16304

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Já vím, ten kluk byl hodně špatnej, taky tohle strašně nerad vidím. Ale protože jsem v 1. třetině seděl přímo za mosteckou střídačkou, měl jsem to jak na talíři a byl to čistý hit (ani náznak ruky nebo lokte, dokonce ani rameno nezved - čistej strom), ten kluk bohužel v tu chvíli koukal na led místo před sebe.
Ve druhý třetině jsem stál u červeného světla za brankou a řeknu ti, že bych nechtěl bejt v kůži mladýho, protože se to tam valilo jak lavina. Ta jedna dorážka byla po vypadnutí, tam to snad šlo udržet, ale bylo to v přesilovce a před brankou se tam motalo dost hráčů, takže v tý rychlosti je složitý se rychle zorientovat. Další gól nad lapačku neviděl, bohužel mu tam clonil mostecký bek a přestože to nebyla bůhvíjak silná rána, byla dobře schovaná - mladej má určitě lepší zrak, ale já ten puk zahlédl až tak dva metry před klecí - to už hodně těžko reaguješ. 4.gól byl po zákroku levým betonem, puk odskočil asi metr od mladýho, havířovskej tam do toho plácnul a dost šťastně to tam prošlo u levé tyče (bohužel to šlo nad výškou betonu a mladej už tam nestihl strčit lapačku.
Trošku tam měl rezervy na lapačce, některé střely lapačkou spíš vyrážel než chytil. Ale to se neodvážím hodnotit, protože to bylo převážně v 1.třetině a to jsem byl dost daleko.
Co se týče Kuby Šrámka, myslel jsem si, že když zdědil číslo po Vojtovi, že ho to bude trochu i motivovat, bohužel byli i s Pavlem Smolkou neviditelní, ten gól v oslabení byl spíše zhodnocením dobré přihrávky P. Kousalíka. Já ho taky moc nemusím, ale včera tam mezi beky vynikal. Jinak souhlasím s tím co jsi napsal - mají budoucnost ve svých rukou a musí si to srovnat v hlavě. O šanci je potřeba bojovat a včera to tak nevypadalo.
#JFP64

Hlavní diskuze 07. pro 2014 10:52 #16303

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zdárec.Musím souhlasit s tím,co tady podemnou zaznělo o včerejším zápase v Mostě...Ano,Kousalík nic nezkazil,ono je těžký po záskoku nebo po tréninku v Litvínově se přeorientovat na Most.Rozdíl je opravdu hodně velkej...PAVELPE,já jsem ten faul/nefaul Charouska viděl jen rohem oka,čuměl jsem do foťáku...Rozhodčí nezvedal ani ruku(zezačátku),pak reagoval asi na vývoj situace.Pravda je ta,že Havířovskej hráč nevypadal vůbec dobře,byla to rána.Držím mu palce,ať mu nic není,ale vypadalo to na dost velkej otřes mozku...Šrámek vůbec neviditelnej,když bych ho neviděl jít na trestnou,nevšim bych si ho...Pro hlavu je to těžký.Hráješ v základu Vervy,dostáváš šanci hrát druhou přesilovkovou lajnu,dáš i nějakek gól.Pak uplyne měsíc,ty nejsi ani na soupisce a jedeš do Mostu.Rozdíl jako kráva!!!Tihle mladí kluci si to musí srovnat v hlavě.Musí se kousnout do prdele a hrát tak,že si jich všichni budou všímat a že uvidí,že ten kluk maká.Nechá na ledě všechno,ikdyby hrál v Knovízi oblastní přebor na návsi proti Zbuzanům...Vždyť jsou mladí a musí čekat na svou šanci.Šráma byl už pár zápasů i míň viditelnej v Litvínově(a to neberu když hrál s mlaďasama 4 lajnu).Tohle si ti kluci musí sami urovnat v hlavě.Co se týká Sukyho,pro mě dobrý,ale malinko na můj vkus mu to vypadávalo.Tohle si musí pohlídat,v áčku to beci zametou,v Mostě beci víc koukají (s13) ...

Hlavní diskuze 07. pro 2014 09:51 #16302

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe:

pavelpe napsal: Byl jsem se podívat na tu bídu v Mostě. Bohužel bídu - nejlepším hráčem byl "malej Fanouš", který sice schytal 4 góly, ale nebýt jeho, Most inkasoval do konce 2. třetiny desítku. Most odehrál polovinu zápasu v oslabení, to se pak nedá nic moc dělat. Zápas velice ovlivnilo vyloučení Charouska, zákrok jsem viděl na přímce. Zase kontroverzní rozhodnutí - nevím odkud koukal rozhodčí. Hráč Havířova jede, čumí na puk a dostane strom - v žádném případě tam nebyl ani loket a ani zdvižené ruce, čistý zásah ramenem, navíc čelně - hráč Havířova musel jasně vidět, že do sebe vrazí. Co k tomu dodat? Čekám, že Charousek dostane stopku na další tři zápasy. Pavel Smolka a Jakub Šrámek byli dvě třetiny neviditelní jako celý tým (s vyjímkou Petrušky). Mostu zoufale chybí lídr mužstva a zkušenější hráči, kteří by dokázali rozehrát, podržet puk, zklidnit "mladé pušky". Asi budu ukamenován, ale jediným hráčem, který odehrál slušnej zápas, byl Kousalík. Dokázal dát přesnou nahrávku (i při tom gólu v oslabení byl únik dvojice Smolka - Šrámek důsledkem jeho průnikové přihrávky) a jako jeden z mála měl ve hře trochu přehled. Naštěstí Havířov ve 3.třetině zvolnil a hrál to, co potřeboval, takže Most se dostal asi do 3-4 šancí a hra už nevypadala opticky tak jednostranně. Na to, co jsem viděl, je výsledek ještě vcelku milosrdný.
"Nejhezčí" okamžik ze strany Mostu byla asi bitka Micala s havířovským Fořtem 8 minut před koncem. Absence Divíška, Kubinčáka a dnes i Alinče je neskutečně znát.

Co jsem se minulý týden byl podívat na zápas Mostu se sousedama, tak se mi výkon Kousalíka také zamlouval. Nic špatného nepředvedl, přehled o hře a dokázal vyprodukovat tu správnou přihrávku. Možná mu pomohlo těch pár startů za áčko, aby zlepšil svojí hru a přísup k hokeji...
My jsme HC Verva Litvínov...

Moderátoři: veverka