Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 07. říj 2014 17:55 #11630

• marketka0001
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ahoj všem, tak jsem si to tu pročetla a jak psal Duchy lehce se to tu mění na pils forum. Samozřejmě každý má právo se vyjádřit, projevit hořkost a naštvanost, ale omílat to pořád dokola a dokola a dokola není úplně fajn. Kdyby se tím takhle měli zaobírat i naše hokejky, tak snad ani nemůžou vyjet na led. Co můžeme změnit změňme, co nemůžeme tak s tím, se smiřme. Klukům co jsou zranění přeji brzké uzdravení a další skvělé výhry. (s3)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 17:43 #11629

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Už se tady toho napsalo dost,ale přiklánim se,že se to trestat mělo...jako vražení na mantinel...být to ještě malý kousek blíž-dopadl by hůř..být to na naší straně-dostaneme flastr!!!

Hlavní diskuze 07. říj 2014 17:40 #11628

Avatar uživatele daihatsu.materia
  • daihatsu.materia
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ani nevím, co Gumova autogramiáda? Jak to bylo? (s4) (s32)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 16:26 #11627

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Pánové nevím co tady řešíte, vždyť jestli vyhrajeme nad Libercem, tak počítejte, že další zápas nám zraní všechny klíčové hráče, nikdo za to potrestaný nebude a budeme muset být rádi, že nám někoho nepotrestají minimálně 5 zápasy. Vždyť přeci nějaký Litvínov nemůže konkurovat těm velikáškým klubům, to jim musíme zarazit, takový je názor lidí z vedení hokeje. Nikdo již nebere, kdo dal hokeji největší osobnosti. Hold jsme jenom Litvínov, ale měli bychom toto dát řádně najevo v nejbližším domácím TV přenosu.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 15:59 #11626

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Chemik11: Tak ten zákrok se trestat dal a trestat se měl a napsal to VV přesně,jako vražení na hrazení.Další trestání si myslím že ne,ale vzhledem k tomu jak se DK postavila ke stejným zákrokům,tak by podle jejich metru trest padnout měl.Holt jsme si všichni rovni (s11) .Ostatně podobný verdikt jsem čekal,protože s.Holý je blbej jak vagon bláta a čekat něco jiného byla utopie (s3)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 15:43 #11625

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: (s16) (s2) ...lulánek je dobrý slovo...

Hlavní diskuze 07. říj 2014 15:11 #11624

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Díky za video. Šlo o zákrok ramenem do zad a Robin byl v držení kotouče. Byť to dopadlo nešťastně a Robin musel odejít ze zápasu, zákrok sice tvrdý, ale dle mě čistý. Zas je to hokej. Aby to nedopadlo jako ve florbale, kde protihráč jen tak ťukne do soupeře a dostane dvě minuty.

Nebo spíš bokem než ramenem, jestli dobře vidim.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 14:42 #11623

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Chlapci serte na to stejně to nemá smysl, prdne vám cévka a budete chybět v neděli a to by byla velká škoda!!! Jinak to že je DK lulánek vedle lulánka, tak to víme všichni...to jsem na ně hodně hodný Čuráci to jsou!!!!, tak stejně vidím hlavní problém v prostenalech na ledě. Nemají přirozenou autoritu a respekt už vůbec ne....Posuzují zákroky každou třetinu jinak + ty jejich věčný kompenzace co jsou vidět prakticky v každém zápase a ti kluci pak absolutně neví co si mohou a nemohou dovolit.....Faul (ne)faul na Robina je nechá absolutně klidnými a pak je ve hře lehounký háček a to jim ta ruka letí hore div si nevykloubí rameno.......Tohle prostě nechápu já...To že jsou nejslabším článkem E-ligy to taky víme všichni, tak proč se stresovat?! jasně tvrdost do hokeje patří proto ho mám tak rád, ale musí přeci měřit všem stejným metrem a to je to oč tu běží..........

Jen malé upřesnění, jediné co mě na tom těší je ta skutečnost, že je to prakticky pro všechny týmy stejné......
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 07. říj 2014 14:39 #11622

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
fanouš: Znova jsem jsi to přejel a pořád jsem názoru jako ty,že faul to byl a ramenem. Jestli někdo říká,že Skrbek nefauloval tak at znova se podívá jak vysunul rameno a praštil ho Robina. Co by se už mělo pískat ,když už né tohle. Využil sice Skrbek svou výškovou převahu a nic na tom neznění,že to byl hrubý faul.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 14:15 #11621

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavní diskuze 07. říj 2014 14:13 #11620

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
pavelpe: do týhle diskuse jsem se nechtěl zapojovat. oba zákroky jsem viděl live. trávovo i několikrát zpomaleně. skrbkův si pustím doma (jsem u soustruhu a tady nám "juťub" zakázali...). nechce se mi ale věřit, že : "Rameno Skrbka jde do zad Robina". a jinde píšeš, že Robin byl skloněnej. skrbek měří 191 cm, Robin 184. jedině, že by k němu skrbek jel po kolenou...
jinak souhlasím s většinou, že DK je parta pitomců!

Hlavní diskuze 07. říj 2014 14:13 #11619

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Já nenadávám na Skrbka...A to je přesně vono,vo co mi jde.Nadávám na DK a bandu vemen v ní sedících...

Hlavní diskuze 07. říj 2014 14:09 #11618

• Jerry Lee
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • černožluté srdce
Pavelpe: Robin nedostal ramenem, to byl jen příklad, viz Arťuchin - Jágr, myslel jsem všeobecně extrémně tvrdé zákroky, které způsobují zranění, ač jsou zdánlivě čisté

Hlavní diskuze 07. říj 2014 14:04 #11617

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
p.reichl: Rameno Skrbka jde do zad Robina, Skrbek nenajíždí čelně k bočnímu mantinelu, ale víceméně čelem k zadnímu. Hokejka, ruce, naskočení ani loket tam neni... Je to tvrdost, ale podle mého se o faul nejedná.

To Fanouš: šel do souboje o puk, snahou je získat puk, pochybuju že měl v hlavě "jedu rozbít hlavu Hanzlovi".
Ale dobře, nechme toho. My nadáváme na Skrbka, Vošvrda nadává na (dle jeho názoru) "neregulérní" 1.gól a nic to neřeší.
#JFP64

Hlavní diskuze 07. říj 2014 13:59 #11616

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
p.reichl: Děkuju!

Nezlobte se na mě,tohle bylo přece daleko nebezpečnější,než ten Tráva...a už seru na další diskuzi ohledně Tráva-Skrbek-Hanzl...
Kdo někdy nazul korčule a držel hokejku(trošku v jiným levlu než na oprámu za barákem)musí vědět,že tohle je daleko víc nebezpečný než Trávův zákrok...Jel k němu(Skrbek) a v hlavě tohle musel mít,že to pro protihráče(Hanzla)nedopadne dobře z mnoha,mnoha důvodů...hawgh k tomu

Hlavní diskuze 07. říj 2014 13:54 #11615

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
veverka: Ja svuj nazor na dodatecny trestani uz napsal.. nechal bych jen tresty ve hre + trestani nasledne podle zraneni (obet nehraje = taky nehrajes) + snizenej prijem. Ze je nebo neni nekdo zranenej neni zas tak tezky zkontrolovat, aby se to nedalo vosirat.
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 13:49 #11614

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
p.reichl: Těžko ohodnotit, zda je tohle trest na delší distanc? Spíš ne. Nicméně parametr faulu jako takového to splňuje s jistotou a to vražení na hrazení.
Určitě ale můžeme říct, že pokud by podobný faul udělal někdo ze známých obličejů, DK by se činila jinak než v tomto případě.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 13:44 #11613

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Jerry Lee: Ale kde proboha vidíš, že trefil Robina (byť ramenem) do hlavy. Tu hlavu si rozbil o mantinel, do kterého setrvačností narazil skloněný. Kdyby tam byly ruce, hokejka nebo vražení na mantinel, neřeknu ani slovo, ale nic takového tam není.
Já tu budu úplně s každým souhlasit, že DK dělí hráče na dvě sorty, že posuzuje i na základě toho, kdo je z jakého mužstva, souhlasím, že rozhodčí stojí za ho.no, ale nechtějte z hokeje udělat balet na ledě.
#JFP64

Hlavní diskuze 07. říj 2014 13:44 #11612

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
tvrdy to bylo, ale faul v tom taky nevidim.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 13:42 #11611

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Fandím slušně.

Moderátoři: veverka