Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 06. pro 2014 08:13 #16260

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Suk: Potom co tady předvádí ty rozhodčí (s24) se ani spát nedá, tak sem koukal na NHL, abych přišel na jiné myšlenky (s30)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 06. pro 2014 08:03 #16259

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Panenko,to jsi tak brzy vstával,nebo šel tak pozdě spát ? (s2)

Hlavní diskuze 06. pro 2014 06:22 #16258

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: Jo ty fandíš Džerzýýý, tak to sorry, já si asi schrupnul (s2) .Tedy vím, že si psal, že si vybíráš zápasy s Jarouškem nebo tak něco, ale nějak sem nepobral, že si fans NJ.To víš, Jaroušek nebyl, lítali a hnedle 3:5 výhra (s2) .Né, to né, jestli obdivuju Růču, tak Jarouška 10x více, respekt co furt předvádí (s20) .
Mám se k tý naší verbeži Flyers vůbec vyjadřovat (s2) ? Z deseti zápasů sme prohráli 9 (s19) , honíme evidentně Edmonton, ale asi tam nikdo nechápe, že mají honit týmy opačným směrem tabulky.Když myslitel Berube poslední 2 zápasy nechá Lecavaliera na tribuně a dává přednost hráčům jako Rinaldo, Laughton, Bellemare, Read a hlavně Umberger a v posledních dvou zápasech, v kterých hrál (bylo to 2x proti Rangers) ho postaví do 4 lajny a první zápas ice-time 10:46 (z toho 3:53 v přesilovce, čili necelých 7 min. 5 na 5) a druhý zápas hnedle v odvetě znovu 4 lajna a ice-time 5:56, tak je to potom nejtěžší (s19) .No dnes prohra v LA, Buffalo vyhraje na Floridě, Carolina v neděli doma s Detroitem a v pondělí s NJ (s13) , tak potom máme v úterý vzájemnej v Columbusu o posledního fleka a po prohře v Columbusu už konečně doufám, že ve středu budu číst, že poslali Berubeho nejlépe i s Hextallem do (s26) (s24) .
Jen pro ukázku ...toto je GM Flyers Ron Hextall

Generální manažer alá psychopat a scénky jako z hororu (s2)
A zde máme trenéra Flyers ...Craig Berube

A takové rány do hlavy nesou hodně velké následky na myšlení, které ted předvádí ve svých funkcích (s2) , a proto to nikam nevede a sme tam kde sme.

Hlavní diskuze 06. pro 2014 05:12 #16257

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Jelikož je už ráno, vracím se ke včerejšímu zápasu.Hodně ubojované utkání, o čem mě přesvědčuje fakt, že ve hře 5 na 5 jsme prohráli 1:2 a opět nás už poněkolikáté přestřílel soupeř z úplného dna tabulky a to 32:39.Už jen toto ukazuje, že to nebylo vůbec lehké utkání jak pro celý tým, tak hlavně pro Lukáše Horáka (s20) (s16) , který dle mého podal výborný výkon, zejména v první třetině, kdy byl poměr střel 8:16 v náš neprospěch a měl hodně těžkých zákroků.Po druhé třetině už to bylo dokonce 18:30, takže rozhodně nic lehkého.Hodně nám pomohl gól Pavla Písaříka, i když do ted je pro mě záhadou, jak to tam vůbec dostal, ale to už se historie neptá.Znovu nám v těžkém utkáním zafungovala letošní největší zbran a to jsou přesilovky (s16) a to bylo znovu rozdílové.Na brzké snížení Dudy ve druhé třetině znovu vyšla přesilovka a parádní kousek Karlika (s20) (s16) .U druhého obdrženého gólu bych se chtěl trošku zastat Lukáše, protože už z mého prvního pohledu se mi zdála teč Tomáše Pavelky, kterou mi i Lukáš potvrdil v článečku po utkání.Reagoval na původní směr puku nahoru a poté přišla teč a změna opačným směrem, proto to na pohled vypadalo jako laciný gól.Pro každého golmana je i sebemenší teč vždy velkým problémem rychle zareagovat jinak než původně učinil.Stejné bylo na Slávii, kdy se pitomě odrazil puk od brusle sešívanáka a Francík dostal také neštastný gól tuším mezi nohy.Čili sláva přesilovkám (s16) a gratulace Lukášovi k první extraligové výhře (s16) .Jen potvrdil to co psal pavelpe a to jsou poslední 2 výborné výkony (doma s Benátkama n./J. a čistým kontem v Ústí n./L.) ! Docela mě mrzelo, že čtvrtá lajna dostala málo prostoru.Za stavu 3:1 si myslím, že mohli hrát více, měli i nejvíce sil, jejich pobyt na ledě byl znát a na přetaveného Dudu to mohlo zrovna platit.Kokeš nedostal šanci vůbec (s8) .Ale chápu, že je hodně vyloučení a třeba Kuba s Jánym oslabení vůbec nehrajou a potom by jejich ice-time byl malý.Jsem tedy trenér jen hubou jako tady každý, ale uvítal bych Kubu v první lajně místo Jányho.Proti Jánymu ani slovo, ale vidím to jako účinnější věc.Stejně tak nemám nic proti Gerymu, ale mezi Růčou a Gerym je pořád velký rozdíl.Kuba se mi zdá ve druhé lajně takový zabitý nebo zabitý, to píšu možná blbě, ale Růča by to Kubovi připravoval mnohem lépe než Gery a k tomu se mi zdá Kuba i hokejovější než Jány, proto píšu účinnější.
Už si tady nechci furt stěžovat na rozhodčí, protože třeba prohry v Pardubicích, v Liberci a zejména doma se Slávií, to určitě nebyla jejich práce, ale právě naše.Nicméně to co sem zase včera viděl ve třetí třetině, byl neskutečný děs (s14) .Jestli to zase bylo tím, že už do desáté minuty 3. tř. zahříval celek Varů trestnou lavici 3x a potom už se vylučovat nesmí, aby náhodou neměli za třetinu 6 vyloučených na straně Varů, nevím ??? Je divné, že třeba ve Zlíně je to na denním pořádku a nic neobvyklého.A přesně jak se tu už psalo, toto bude mít na naše hráče dopad na mezinárodní scéně.Ještě čekám na video ze zápasu, které zatím bohužel stále není k dispozici.Chci se podívat na pár věcí, třeba na vyhození puku ve třetí třetině (to sem moc nepobral, ale ukazoval nějakou teč, tak nevím, od Růči to rozhodně nebylo a zdálo se mi tak metr nad plexi) a vůbec se podívat jak to vypadá v přenosu.Pokud takto připravujou hráče na MS, kdy se chodí ven i za tuknutí do hokejky, tak to potom potěš (s26) (s14) .

Hlavní diskuze 05. pro 2014 23:18 #16256

• Philak
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Jednou za zivot bych si chtel dat v Tuzexu pivco a on si vyhlasi akci za ecko, kdyz se do Berlina vubec nechystam, :-D jinak dnesek pohoda, byli jsme lepsi, rozhodci divni na obe strany, kejta je uz v mrazaku, diky Prochazko :-)
Drž se baru, nechytneš klíště...

Hlavní diskuze 05. pro 2014 23:11 #16255

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pirduch: Tak toho privilegovaného zabijáka konečně stihl aspoň sportovní trest v podobě odvolání ? Tomu se říká trest boží. (s3)

Hlavní diskuze 05. pro 2014 23:08 #16254

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Je fakt,ze já byt hráčem,asi bych se po nějakých výrocích sudích neudržel a při buly bych si asi moc puku nevšímal... Někdy je obdivuju,ze ho nevezmou holi do kuli..

Hlavní diskuze 05. pro 2014 23:02 #16253

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak slavisti se dočkali a Lubinu vzal čert...

Hlavní diskuze 05. pro 2014 23:02 #16252

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
novy.hokej.cz/vide... Tomu se říká profesionální přístup (s11)

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:56 #16251

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
PANENKA: Tak pro Tvoji informaci poreferuju. Ve "V.I.P. prostoru" před vchodem "B" jsem sežral megaklobásu, pivo jsem vynechal, neboť jsem byl autem - takže nealko. Protože měl Honza našponovaný program, sešli jsme se krátce mezi jeho přeběhem z dolního na horní zimák a prohodili pár přátelských slov - více se toho stihnout nedalo. A že měl dnes práce více než dost - 20 trestů.
#JFP64

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:44 #16250

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Mogul71: Je to doslova na defenestraci všech papalášů hokeje v Praze.Halas,Řezníček a všichni,co momentálně "vedou" český hokej,by byli v každé spravedlivé společnosti veřejně popraveni na centrálním náměstí. (pro moje nepřátele - to je samozřejmě velice silná nadsázka.Pro méně chápavé - nadsázka je způsob zvýraznění myšlenky velice přehnaným způsobem) (s3)

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:37 #16249

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: Hodnocení nemá chybu,zrovna jsem chtěl psát,že pokud pruhovaní budou držet tento trend,koupi permice na další sezonu si rozmyslím.Na tenhle paskvil se opravdu koukat nedá (s11)

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:31 #16248

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Stery: Plný souhlas !!! V házené je oproti hokeji ta hrůzná nevýhoda,že nehrají v chráničích,že dostávají těmi lokty,ale i třeba dlaní do ohryzku a další "libůstky". Já hrál házenou "závodně" jen jako žáček a ještě jen v okresním měřítku a to jsem tedy nezažil ta jatka,která jsou ve vrcholové házené.Házenkáři jsou asi fakt nejdrsnější drsňáci.A to zmiňované vodní pólo - tam jsou takové záludnosti pod vodou,topení soupeře,také nějaká ta rána do měkkých tkání...neumím si představit odehrát jediný zápas.Už i kvůli té námaze,kterou samotné plavání reprezentuje.

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:27 #16247

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Suk: Házená je bezpochyby fyzicky hodně náročný sport, sice jsem jí nikdy nehrál, ale jen když vidím, jak několikrát ti hráči dostávají při zakončení dvěma - třema loktama do xichtu naráz, tak si vždycky musim zasyčet. Navíc, když se tam střídá poměrně minimálně, tak fyzickou kondici musí mít hráči asi i větší než hokejisti. Ale stejně je hokej nejkrásnější sport, jenom škoda, že nám kazí dojem z něj rozhodčí.

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:23 #16246

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Líp se to vyhodnotit nedá !!! Máš (s20) a řekl bych,že aspoň 5x (s20)

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:19 #16245

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Co říci dnes k hokeji? I s tou značně improvizovanou sestavou jsme byli jasně lepším mužstvem. Ve 2. třetině nebýt vyloučení Pavelky, nedostali se snad Vary z obranného pásma. Přesto daly právě v 2. třetině oba své góly, když na úvodu a na konci přišly z naší strany dva krátké výpadky koncentrace. Lukáš Horák z mého pohledu dnes jasně potvrdil svoji formu ze zápasů v Mostě. Byť ten druhý gól šel na jeho účet (pro něj z toho plyne ponaučení plné koncentrace do poslední vteřiny), měl tam minimálně 7-8 skvělých zákroků a zejména v oslabeních nás výrazně podržel. Takže jemu patří velká gratulace k prvnímu vítězství v ELH - jen tak dál a o budoucnost v naší "kleci" máme postaráno. Bylo vidět, jak se mu kluci snaží dodat sebevědomí a hlavně po tom gólu v čase 39:55 jsem se bál, aby ho to nepoznamenalo. Ale je vidět, že už to není vyjukaný zajíc a 3.třetinu odchytal bezchybně. Dík patří i celému mužstvu, že se nenechalo vyvést z míry jako Skuhravý.
Ale upřímně jsem zděšen z výkonu rozhodčích - obě mužstva si dnes prožila "očistec". Pokud tohle má být nový styl pískání, tak potěš pán bůh český hokej, protože hráči z ELH budou na mezinárodní scéně úplně v perdeli. Já vím, že sudí to mají strašně těžké a vždy budou terčem kritiky, ale někdy mám pocit, že Halas a spol. asi nikdy neviděli mezinárodní hokej. Časově to začíná připomínat americký fotbal - 60 minut čisté hry hrajou 4 hodiny. V podstatě se nemá šanci žádné mužstvo dostat do tempa, protože tam je snad každých 20 vteřin přerušená hra. Jaký to rozdíl proti NHL, kde mají za třetinu kolikrát tak málo přerušení, že se strachujou, aby dokázali zařadit reklamní pauzu. 5 000 lidí přijde na hokej a prostatici ho zabijou. Tohle už není jen o Halasovi, tady už by se měl zamyslet celý Svaz. Bude-li se pokračovat v takovémto trendu, tak se v dohledné době může stát, že na ELH bude chodit stejně lidí jak na 1.ligu.
#JFP64

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:16 #16244

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
ptakulin: Jejjj Ptakuline, jasný, že to byla sranda (s3)
Na Tebe absolutně vůbec nic, dělal sem si srandu z pavelpeho a doufám, že to každý bere s humorem, nikam a ani na nikoho sem tím nemířil (s23) (s32)

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:13 #16243

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Stery: Několik mých kamarádů hrávalo v sedmdesátých letech házenou za ChZ Litvínov.Pamatuju,jak se jednou jeden z nich vyjádřil,když odjížděli na důležitý zápas "kamsi" : Pane Suk,tak jedeme zase trhat játra. (s2)

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:08 #16242

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Stery: Sudí byli trapní a tenhle trend se nám asi brzy vymstí.Až budou mezinárodní sudí hru trochu pouštět,budou naši reprezentanti mimo mísu. (s6)

Hlavní diskuze 05. pro 2014 22:07 #16241

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: Nenapsal jsem nic o tom, že házená není tvrdý sport, narážel jsem na to, že se tam píská každý důraznější blok a každý tvrdší zákrok (kde to je však podle pravidel). Stejně tak tomu bylo dneska. Proti pískání faulů hokejkou nic nemám, ale pískat každý dotyk soupeře, to prostě už neni hokej.

Moderátoři: veverka