Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 07. pro 2014 08:46 #16301

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
!!! INFORMACE - Ti co se přihlásili do soutěže KILOMETROVNÍK a jedou dnes na zápas do Plzně , ať se hlásí u mě . To ject u KOZLA !!!
Litvínov

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 07. pro 2014 08:27 #16300

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
PANENKA: Držím Tvé babičce palce !!! Moje mamka měla kdysi také mozkovou příhodu,bohužel,na schodišti-myla podlahu.Takže nejenže byla několik minut bez první pomoci,ale ještě se potloukla.Až soused,kterému se nezdála "ta rána za dveřmi", jí zavolal pomoc,ale to už se jí natolik narušila půlka mozku,že zůstala do smrti skoro úplně ochrnutá na pravou část těla.Vy jste asi babičce pomohli včas,tak ať to dopadne lépe !!! (s20)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 08:17 #16299

• pilot
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
pavelpe: Nelze nic jiného než souhlasit se vším co jsi napsal. Občas tedy po většinu zápasu z toho bolí oči. A musím souhlasit i s hodnocení Kousalíka. Schválně jsem se na něj zaměřil po tom co jsem si na něj vytvořil alergii (s2), ale on byl fakt jeden z nejlepších na ledě. Ne že by to tam brousil a předváděl srážky u manťáků, ale nic nezkazil měl přehled a jako jeden z mála dokázal přesně rozehrát. Na druhou stranu se mi vůbec nezdál výkon Šrámka byl takový bez zájmu jako když ho to nebaví. Suky velmi dobře jen škoda těch dvou vypadlých puků při prvním a druhém gólu mohl ty Havířovský chachary trápit ještě o trošku víc. V každém případě to pro něj musí být náročný. Nepočítal jsem to přesně, ale vypadalo to tak, že Suky měl za dvě minuty oslabení tolik zákroků jako Havířovský gólman za celý zápas.

Hlavní diskuze 07. pro 2014 06:53 #16298

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
MTV123: dík

pavelpe: Máš pravdu, že Jány před brankou a po rohách je silný a platný hráč.Toho Kubu do první sem zamýšlel jen dočasně, než se uzdraví Luky.Jen bych to prostě zkusil co to udělá ? Samozřejmě to taky nemusí fungovat, ale vede mě k tomu to, že od zranění Lukyho, tedy za posledních 8 kol, dala první lajna ve hře 5 na 5, když nepočítám do prázdný se Spartou pouhé 3 góly a druhá lajna za 3 zápasy jen jeden se Spartou.Hru 5 na 5 první a asi i druhé lajny bych taky viděl jako jeden z důvodů našich 4 proher za posledních 8 kol.I když je Jány silovější než Kuba, i tak bych se toho vůbec nebál.Kuba se umí pohybovat před brankoviště taky velmi dobře a dokázal to v Pardubicích, kdy jak gól, tak i asistence byla právě z předbrankového prostoru.Ještěže máme ty úžasný přesilovky (s20) , ty převažují tento deficit a hodně nám pomáhají k bodům.Vždyt jen Zlín 4, Olomouc 1 a navíc vítězný gól, Vítkovice 2, Liberec 1 (nebýt myšlení na konci, mohl být taky vítězný gól z přesilovky), Sparta 2 a ted Vary 2.Jen tak dááál (s16) .Jinak potom, až se vrátí Luky, tak ty lajny souhlas, jen s tím Trávou místo Geryho (s2) .My budeme potom řešit ještě jinej problém a to je 3 hráči ročník 92-94, protože do čtvrtý zbyde Gery a Majdy a ani jeden to už nesplnuje.Když by hrál Gery i Majdy, musí hrát Pavelka a Pavlík.Po uzdravení beků, to odnese právě Gery nebo Majdy.

Travis: To bodování +/- určitě o něčem svědčí, ale pro hráče 3 a 4 lajny je to hodně nevděčné.Zejména třetí lajnu trenéři hodně posílají na první lajnu soupeře a to hlavně za účelem bránit a né je přehrávat, proto jim potom skákají mínusy.Čtvrtá, když pozdě vystřídá, tak na ně skočí hnedle první lajna a už je melou.Pak udělají třeba icing, soupeř si zase vystřídá a pak to můžou zase schytat, protože spíš přehraje první, druhá tu čtvrtou než naopak.Čtvrtá je hlavně o mladých a z toho pramení i více chyb.Pro mě. když 3 nebo 4 lajna ubrání soupeře a inkasuje třeba jen 1 gól a potom mají všichni -1 a klucí dají 2 přesilovky, tak mi jejich mínusy vůbec nevadí.Horší je to, když to končí jako se Slávií (s19)

Hlavní diskuze 07. pro 2014 04:05 #16297

• Infi
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Zdravim,

chtěl bych tátovi udělat radost, když fandí Litvínovu přes 30 let a dát mu dárek k Vánocům v podobě lupenu na Kometu Brno 26.12. Namátkou sem se podíval na ticketportal.cz včera, abych zjistil jak se tam rezervují lístky až je budu rezervovat na Kometu a hle...nikde sem to nenašel ačkoli na stránkách Vervy se píše, že se to dá rezervovat. Chtěl sem se zeptat máte s tím někdo zkušenosti ? Víte kde najdu na ticketpro rezervaci ? samozřejmě, že na Kometu bude až den po skončení zápasu proti Třinci. Moc by mi to pomohlo neboť , bohužel z pracovních důvodů se nemám jak dostat do Litvínova den před Kometou, abych koupil lístky.

Díky mockrát
Fans z Děčína

Hlavní diskuze 06. pro 2014 23:21 #16296

• Michal2
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Rozhovor s Lukášem Horákem. www.mostecko.sever...

Hlavní diskuze 06. pro 2014 22:40 #16295

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
PANENKA: tak to přeju pevný nervy... (s8)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 06. pro 2014 22:35 #16294

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Suk: Byl jsem se podívat na tu bídu v Mostě. Bohužel bídu - nejlepším hráčem byl "malej Fanouš", který sice schytal 4 góly, ale nebýt jeho, Most inkasoval do konce 2. třetiny desítku. Most odehrál polovinu zápasu v oslabení, to se pak nedá nic moc dělat. Zápas velice ovlivnilo vyloučení Charouska, zákrok jsem viděl na přímce. Zase kontroverzní rozhodnutí - nevím odkud koukal rozhodčí. Hráč Havířova jede, čumí na puk a dostane strom - v žádném případě tam nebyl ani loket a ani zdvižené ruce, čistý zásah ramenem, navíc čelně - hráč Havířova musel jasně vidět, že do sebe vrazí. Co k tomu dodat? Čekám, že Charousek dostane stopku na další tři zápasy. Pavel Smolka a Jakub Šrámek byli dvě třetiny neviditelní jako celý tým (s vyjímkou Petrušky). Mostu zoufale chybí lídr mužstva a zkušenější hráči, kteří by dokázali rozehrát, podržet puk, zklidnit "mladé pušky". Asi budu ukamenován, ale jediným hráčem, který odehrál slušnej zápas, byl Kousalík. Dokázal dát přesnou nahrávku (i při tom gólu v oslabení byl únik dvojice Smolka - Šrámek důsledkem jeho průnikové přihrávky) a jako jeden z mála měl ve hře trochu přehled. Naštěstí Havířov ve 3.třetině zvolnil a hrál to, co potřeboval, takže Most se dostal asi do 3-4 šancí a hra už nevypadala opticky tak jednostranně. Na to, co jsem viděl, je výsledek ještě vcelku milosrdný.
"Nejhezčí" okamžik ze strany Mostu byla asi bitka Micala s havířovským Fořtem 8 minut před koncem. Absence Divíška, Kubinčáka a dnes i Alinče je neskutečně znát.
#JFP64

Hlavní diskuze 06. pro 2014 21:59 #16293

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Suk: Všechno né, já byl zachranovat babku, zaskočilo jí jídlo a měla zástavu (s6) .Ted příští týden 12.12. jí bude 86, ale už není soběstačná, tak u ní musí být táta 24 h. ! První pomoc jí dával on a měl docela dost (s15) , ale sestra mu na telefonu pomohla a to možná rozhodlo, že žije.Já tam přilítnul a akorát sem chytil záchranáře před vchodem.Na konci říkali, že to ještě možná vypadá na mozkovou příhodu.Aaaachjooo, to nám to před těmi Vánocemi zase začíná (s8) .Ted jdu koukat na zmar, začíná Los Angeles - Philadelphia Flyers, tak se jdu odreagovat (s15) .

Hlavní diskuze 06. pro 2014 21:09 #16292

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Všechno spinká,připravuje se na výjezd do Plzně,nebo se patřičně věnuje svým partnerkám ? To bych velice(opravdu velice !) chápal ! (s3)

Hlavní diskuze 06. pro 2014 20:22 #16291

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
PANENKA: V tomhle sportu jsme se sakramentsky vyšvihli a mě navíc těší,že některé z nich občas potkávám,hlavně v létě,když jezdím na kole po Jablonci-V Břízkách.Na "jejich" asfaltovém okruhu se dá občas projet, i když před rokem se tam vinou nedostatečné pořadatelské služby málem zabila jedna z našich nejlepších biatlonistek.Ale jsem rád,že Tě nezajímá jen hokej.Já hrozně rád rekreačně běhám na lyžích,poslední dobou nejraději právě na biatlonistickém areálu v polských Jakuszycích(5 km za Harrachovem) (s1)

Hlavní diskuze 06. pro 2014 19:50 #16290

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
A už mi zase dělají radost (s20) (s16) (s31) ...www.sport.cz/ostat...

Hlavní diskuze 06. pro 2014 19:26 #16289

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Koukám Charousek 5+20 za úder do škeble a 0:4.Kuba to v kase docela vodsírá, všechny góly z přesilovek (s8) .

Hlavní diskuze 06. pro 2014 19:08 #16288

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Možnost přihlásit se na výjezd do Plzně prodloužena do zítřejších 10 hodin dopoledne. Pokud se někdo přihlásí, sledujte prosím svoji e-mailovou adresu kvůli potvrzovacímu e-mailu. Děkujeme

Hlavní diskuze 06. pro 2014 17:03 #16287

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Unihoc10: Příjemné čtení !!! (s20)

Hlavní diskuze 06. pro 2014 16:33 #16286

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
novy.hokej.cz/hvez... (s20) (s20) (s32)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 06. pro 2014 16:28 #16285

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Janyho dat z první lajny by byla velka chyba!!!!! Ale uz po vanocich bude Luky, tak to bude zpatky ta nase lajna. A podle me se zmeni presilovkovy lajny. Kuba bude ve druhy.

Hlavní diskuze 06. pro 2014 13:51 #16284

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován

Hlavní diskuze 06. pro 2014 13:40 #16283

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT

Hlavní diskuze 06. pro 2014 13:33 #16282

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Suk: Tráva bude nehrajícím kapitánem - bude míň vyloučení a když dostane nějakou tu desítku nebo dokonce distanc, nebude to velký zásah do sestavy. (s3)
Ale vážně, fakt jsem na něj zapomněl. No jo no, tak necháme Trávu ve 3.lajně, dáme do 4. Majdana a posílíme Most.

To marty69: Je otázkou, zda nevyužívat kluky ze 4. lajny více při oslabeních. Zas na druhé straně přes 4. lajnu jde nejvíc gólů, takže její obranná činnost vypadá bídně. Tohle je zkrátka na trenérech - jen oni a hráči vědí, jak na tom kdo je a jak složit co nejoptimálnější sestavu do zápasu. My můžeme teoretizovat na fóru.
#JFP64

Moderátoři: veverka